İYİ Parti lideri Müsavat Dervişoğlu ilk mitingini o ilde yaptı: Yeni bir yolculuğa kendi kentimden başlıyorum

İYİ Parti lideri Müsavat Dervişoğlu genel başkan seçildikten sonra ilk mitingini Ordu'nun Fatsa ilçesinde gerçekleştirdi. Dervişoğlu burada vatandaşlara "Yeni bir yolculuğa kendi kentimden başlıyorum. Göreceksiniz, bir gün bu meydana içinizden çıkmış bir evladınız olarak bu ülkeyi yöneten Müsavat Dervişoğlu olarak geleceğim. Ben sizin iradenize kendimi teslim ediyorum. Eğer Fatsa'yı birleştirebilirsek Türkiye'yi de birleştiririz" sözleriyle seslendi.

İYİ Parti lideri Müsavat Dervişoğlu ilk mitingini o ilde yaptı: Yeni bir yolculuğa kendi kentimden başlıyorum

İYİ Parti Genel Başkanı Müsavat Dervişoğlu, Fatsa ilçesinde Cumhuriyet Meydanı'nda partisince düzenlenen mitingde, memleketinde bulunmanın mutluluğunu yaşadığını belirtti. Babasının kendisine "Müsavat", kardeşlerine ise "Adalet" ve "Hürriyet" adlarını verdiğini anlatan Dervişoğlu, "Evlenme cüzdanına da yazdı ki, 'Ömrünüz boyunca isminizin anlamlarının peşinde koşun.' Ben o günden beri adaletin, hürriyetin, eşitliğin ve kardeşliğin peşinde koşuyorum. Bu duyguyu yaşatmak için de mücadele ediyorum." dedi.

"YENİ BİR YOLCULUĞA KENDİ KENTİMDEN BAŞLIYORUM"
Dervişoğlu "Haksızlığa, hukuksuzluğa, yolsuzluğa, uğursuzluğu asil ve soylu Fatsa'dan öğrendiğim direniş kültürüyle baş kaldırırım. Yeni bir yolculuğa kendi kentimden başlıyorum. Göreceksiniz, bir gün bu meydana içinizden çıkmış bir evladınız olarak bu ülkeyi yöneten Müsavat Dervişoğlu olarak geleceğim. Ben sizin iradenize kendimi teslim ediyorum. Eğer Fatsa'yı birleştirebilirsek Türkiye'yi de birleştiririz." dedi.

"ONLARIN HAK VE HUKUKUNU SAVUNMAYA DEVAM EDECEĞİM"
Dervişoğlu, Türkiye'nin neresinde hangi sorumluluğu üstlendiyse doğruyu temsil etmeye gayret sarf ettiğinin altını çizerek, "Emeklisiyle, dulu yetimiyle, atanamayan öğretmeniyle, tenceresini kaynatamayan sabit gelirlisiyle, kendisine vize kuyruklarında istikbal arayan gençlerimizle bir ve beraber olmaya ve onların hak ve hukukunu savunmaya devam edeceğim.  dedi.

"BEN SİZİN MÜSAVAT'INIZ OLMAYA SONUNA KADAR DEVAM EDECEĞİMİN MÜJDESİNİ VE YEMİNİNİ VERMEK İÇİN BUGÜN BURADAYIM"
Şimdi yeni bir yolculuğa kendi kentinden başladığına işaret eden Dervişoğlu, "Adalet, eşitlik, hürriyet ve kardeşlik peşinde sonuna kadar mücadele edeceğim. Ne görüp öğrendiysem sizden öğrendim, ne yaptıysam sizden öğrendiklerime göre yaptım. Her şeyi sizden, Fatsa'dan, Fatsalılardan, büyüklerimden ve kardeşlerimden öğrendim. İşte ben huzurunuzdayım. Ben sizin Müsavat'ınızım. Ben sizin Müsavat'ınız olmaya sonuna kadar devam edeceğimin müjdesini ve yeminini vermek için bugün buradayım." diye konuştu.