İYİ Parti: Millet İttifakı'nın adayı 2 Mart'ta belli olacak

İYİ Parti Sözcüsü Kürşat Zorlu, Millet İttifakı'nın cumhurbaşkanı adayıyla ilgili açıklamada bulundu. Zorlu, "2 Mart'ta Millet İttifakı 13'üncü cumhurbaşkanını belirleyecek." dedi.

İYİ Parti: Millet İttifakı'nın adayı 2 Mart'ta belli olacak

Kahramanmaraş merkezli deprem felaketinin ardından, afet bölgesi ilan edilen 11 ilde seçimlerin nasıl yapılacağı tartışılıyor. Yüksek Seçim Kurulu heyeti, durum değerlendirmesi için bölgeye heyet gönderirken, İYİ Parti'den de seçim konusunda dikkat çeken bir öneri geldi.

İYİ Parti Sözcüsü Kürşat Zorlu, ikametgahını başka kentlere alan depremzedelerin ayrıldıkları kent için oy kullanmalarını içeren bir kanun değişikliği önerdi.

Millet İttifakı'nın cumhurbaşkanı adayı hakkında da konuşan Sözcü Zorlu, "Milletimiz müsterih olsun, 2 Mart'ta Millet İttifakı 13'üncü cumhurbaşkanını belirleyecek. Bu iradeyi gösterecek ve en kısa zamanda da bu iradenin ortaklaşmasıyla bunu milletimizle paylaşacağız. Biz İYİ Parti olarak milletimizin neyi istediğini, neyi beklediğini biliyoruz. Bu sorumlulukla da Sayın Genel Başkanımız görüşmelerini gerçekleştiriyor" dedi.