İYİ Parti Milletvekili Hakan Şeref Olgun tv100'de konuştu: Genel başkanımıza rağmen ayrı bir parti gibi hareket ettiler

tv100’ün ilgiyle takip edilen Kübra Par’la Farklı Açılar programına konuk olan İYİ Parti Afyonkarahisar Milletvekili Av. Hakan Şeref Olgun, "İstanbul Büyükşehir Belediyesindeki Meclis Üyesi arkadaşlarımızın kalkıp da bizim genel merkezimize, genel başkanımıza rağmen kendileri ayrı bir dünya, ayrı bir parti gibi hareket etmeleri siyasette kabul görmeyecek." diye konuştu.

Marmara Üniversitesi öğretim üyesi Prof. Dr. Barış Doster, Hukukçu Bışar Özbey, Ülke TV Genel Yayın Yönetmeni Hasan Öztürk, Gazeteci Gürkan Hacır ve Bizim TV Genel Yayın Yönetmeni Şaban Sevinç, Kübra Par'la Farklı Açılar programına konuk oldu.

ÖZKAN İSTİFA ETTİĞİNİ DUYURDU

Yerel seçimlerde CHP ile iş birliğini savunan İBB İYİ Parti Grup Başkanvekili İbrahim Özkan dün Meral Akşener’in talebi doğrultusunda görevinden istifa ettiğini duyurmuştu. Özkan sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada "Genel Başkan Meral Akşener'in talebi doğrultusunda artık 'Hür ve Müstakilim.' İBB İYİ Parti Grup Başkan Vekilliği görevinden istifa ediyorum" ifadelerini kullanmıştı.

"SİYASETTE KABUL GÖRMEYECEK"

İYİ Parti Afyonkarahisar Milletvekili Av. Hakan Şeref Olgun, gündemdeki olaya ilişkin şu sözleri kullandı:

"Biz bir siyasi partiyiz. Parti disiplinimiz var. Her ayrı kafadan bir ses çıkarsa bunun adı siyasi parti olmaz. İstanbul Büyükşehir Belediyesindeki Meclis Üyesi arkadaşlarımızın kalkıp da bizim genel merkezimize, genel başkanımıza rağmen kendileri ayrı bir dünya, ayrı bir parti gibi hareket etmeleri siyasette kabul görmeyecek. Hiçbir siyasi partinin kabul etmeyeceği bir konudur."