İYİ Parti Sözcüsü Kürşad Zorlu’dan Özgür Özel’e yanıt: Kent uzlaşısı gibi birtakım kavramları bilmeyiz

İYİ Parti Sözcüsü Kürşad Zorlu, CHP lideri Özgür Özel'in "Türkiye İttifakı" ile ilgili sözlerine "Bilmiyorum böyle bir ittifak mı var? Ben duymadım doğrusu ama bizim ittifakımız milletimizledir. Böyle kent uzlaşışı gibi birtakım kavramları bilmeyiz." diyerek yanıt verdi.

İYİ Parti Sözcüsü Kürşad Zorlu’dan Özgür Özel’e yanıt: Kent uzlaşısı gibi birtakım kavramları bilmeyiz

İYİ Parti Genel Başkan Yardımcısı Hakan Şeref Olgun ile Bitlis'e gelen İYİ Parti Sözcüsü Kürşad Zorlu, İYİ Partiye katılan Ahlat Belediye Başkanı Abdulalim Mümtaz Çoban'ı ziyaret etti. Ardından belediye binasının önünde gazetecilere açıklama yapan Zorlu, Ahlat Belediyesinin Abdulalim Mümtaz Çoban'ın idaresinde an itibarıyla İYİ Partinin yönetimi altında olduğunu söyledi. Ahlat'ın kendileri için önemli bir yer olduğunu belirten Zorlu, kuzeyden güneye, doğudan batıya, etnik köken ve mezhep ayrımı yapmadan ülkenin her bir ferdini kucaklama sorumluluğunda olduklarını ifade etti.

"KENT UZLAŞIŞI GİBİ BİRTAKIM KAVRAMLARI BİLMEYİZ"
Zorlu, bir gazetecinin, "Özgür Özel'in Manisa'da Türkiye ittifakından söz ederek İYİ Parti seçmenine seslendiği" yönündeki sorusuna, "Bilmiyorum böyle bir ittifak mı var? Ben duymadım doğrusu ama bizim ittifakımız milletimizledir. Böyle kent uzlaşışı gibi birtakım kavramları bilmeyiz. Milletimize gidiyoruz ve her bir kare toprağımızda milletimizle bütünleşerek inşallah bu seçimin en iyi çıkış yapan partisi olacağız. Biz ne demlenenlerden ne de demleyenlerden olma düşüncesine sahibiz. İnşallah 31 Mart'ta hep birlikte sonuçları göreceğiz." yanıtını verdi.