Yavuz Ağıralioğlu: HDP'nin oylarına da talibiz

tv100 Ankara Temsilcisi Deniz Gürel Yavuz Ağıralioğlu ile görüştü. Yavuz Ağıralioğlu Deniz Gürel’e Doğu ve Güneydoğu Anadolu'da "İYİ Parti sizin açıklamalarından zarar görüyor" iddialarına ilişkin açıklamalarda bulundu. “Biz HDP'nin oylarına da talibiz, yakın zamanda Doğu Anadolu ve Güneydoğu Anadolu'ya ziyaretlerde bulunacağım” dedi.

tv100’de yayınlanan Taksim Meydanı programında canlı yayına bağlanan tv100 Ankara Temsilcisi Deniz Gürel, İYİ Parti Sözcüsü Yavuz Ağıralioğlu ile görüştüğünü, HDP’nin oylarına da talip olduklarını yakın zamanda Doğu Anadolu ve Güneydoğu Anadolu'ya ziyaretlerde bulunacaklarını söyledi.

Yavuz Ağıralioğlu’nun Deniz Gürel’e yapmış olduğu açıklamalar şöyle;

Bu dikkatsizlik ve özensizliktir. Yok HDP'ye bakanlık, yok Türkiye Kürdistan açıklaması, Yunanistan’a selamlar... Siyaseti ilkeli ve ölçülü yapalım. Biz iktidar için her yol mübah düşüncesinde değiliz. Bizim bir şahsiyetimiz siyasi koordinatımız, milletimizin varlığını daim kılmak gibi bir hadisemiz var.

Biz bu masada birbirinden farklı siyasi partileriz. Benim siyasi pratiğim iktidar olmak için iktidardan oy almak üzerinedir. Cumhur ittifakı yüzde 35 ise bundan 15-20 alamayan muhalefet neden muhalefet olsun.

Enflasyon hedefi tutmamış. Adalet sıkıntıda, öğrenci ile ilgili memur ile ilgili işçi ile ilgili hedefler tutmamış, siz 100'de 15-20 alamıyorsunuz iktidardan, bizim hedefimiz ve oy alacağımız yer belli. CHP nereden almak istiyorsa oradan alsın ifadesine kullandı.

Bizim İYİ Parti olarak bu işbirliği dışında tek başına iktidar olmak iddiası taşıyan bir partimiz var. Vatandaşımız bizi bu tip tartışmalarda özgün görüyor ve ona göre tavır gösterecektir.

Doğu ve Güneydoğu Anadolu'da İYİ Parti sizin açıklamalarınızdan zarar görüyor iddiası

Yavuz Ağıralioğlu Deniz Gürel’e Doğu ve Güneydoğu Anadolu'da "İYİ Parti sizin açıklamalarından zarar görüyor" iddialarına ilişkin “Biz HDP'nin oylarına da talibiz yakın zamanda Doğu Anadolu ve Güneydoğu Anadolu'ya ziyaretlerde bulunacağım. Kürt vatandaşlarımız bizim öz kardeşlerimiz Apo'nun ve HDP'nin marabaları değil” dedi.