İYİ Parti'deki istifaların ardından Meral Akşener'den ilk açıklama

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, partisinde yaşanan istifalar hakkında ilk kez konuştu. Akşener, "Ben asla istifa edip giden arkadaşlarımız hakkında onları incitecek tek cümle etmedim. Biz hiçbir zaman kavgaya girmedik." diye konuştu.

İYİ Parti'deki istifaların ardından Meral Akşener'den ilk açıklama

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, partisinde yaşanan istifalara ilişkin açıklamalarda bulundu.

İYİ Parti lideri Akşener, "Partimizde 8 kişi farklı aralıklarla istifa etti. Demek ki bazı şeyleri anlatmak farz oldu. Ben asla istifa edip giden arkadaşlarımız hakkında onları incitecek tek cümle etmedim. Biz hiçbir zaman kavgaya girmedik." ifadelerini kullandı.

"İSPAT EDERLERSE DE ZATEN BEN BU POLİTİKAYI BIRAKIYORUM"

Seçim Hazırlıkları ve İstişare Toplantısında konuşan İYİ Parti lideri Akşener, kendisi ve oğlunun hesapları hakkındaki iddialara da tepki gösterdi. Akşener, "Ne benim, ne oğlumun, ne gelinimin, ne eşimin bunlarla bir ilgisi yok. İspat edemeyen şerefsiz oğlu şerefsizdir. İspat ederlerse de zaten ben bu politikayı bırakıyorum" dedi.

"ONLARI İNCİTECEK TEK CÜMLE ETMEDİM"

Akşener, şöyle devam etti:

"Partimizde 8 kişi farklı aralıklarla istifa etti. Demek ki bazı şeyleri anlatmak farz oldu. Ben asla istifa edip giden arkadaşlarımız hakkında onları incitecek tek cümle etmedim. Biz hiçbir zaman kavgaya girmedik. Genel olarak da giden her arkadaş da bizi HDP'yle eşgüdümlü hale getirerek gitti.

Bunlar sürecek dün olduğu gibi olacak. Bazılarının yaptığı siyasi dolandırıcılıktır.

Hiçbir genel başkan giden arkadaşları için 'Defolsunlar' demez. Giden arkadaşlarımızın hepsi için ayrı ayrı üzüldüm ama Allah bizi korumuş. Şimdi gidip bir kurban keseceğim."