İYİ Parti'den ihraç edilen Ümit Dikbayır konuştu: "Benim çoluk çocuğumu medyanın önüne atmasını anlamıyorum"

İYİ Parti'den ihraç edilen Sakarya Milletvekili Ümit Dikbayır, basın toplantısı düzenledi. Hakkındaki iddialara ve İYİ Parti'den ihraç kararına tepki gösteren Dikbayır, "Bundan sonra bağımsız olarak devam edeceğim" ifadelerini kullandı.

İYİ Parti'den ihraç edilen Ümit Dikbayır konuştu: "Benim çoluk çocuğumu medyanın önüne atmasını anlamıyorum"

İYİ Parti'den ihraç edilen Sakarya Milletvekili Ümit Dikbayır, bugün saat 16:00'da TBMM'de yapacağı basın açıklamasıyla yaşanan süreç ve hakkındaki iddialar ile ilgili açıklama yapacağını duyurmuştu.

Dikbayır basın toplantısını, “Şahsıma yönelik iddialara ve yaşanan sürece dair TBMM’de basın açıklaması yaparak, basın mensuplarının sorularını yanıtlayacağım” sözleri ile duyurmuştu.

Ümit Dikbayır'ın açıklamaları şu şekilde:

Sıkıntı çok büyük, bana Türkiye’nin dört bir yanından mesaj atıyorlar. Ben bu partinin kurucusuyum çok emeğim var. Daha 1 ay öncesine kadar üye yapmak için çırpınan insanlar, bugün istifa ediyor. Bizim bu teşkilatlara bunları yapmaya hakkımız yoktu. Buna da çok üzülüyorum. İnşallah genel başkan bu partiyi kongreye götürür güven oyu alır. Bunu her zaman söylüyorum söylemeye de devam edeceğim.

 “BAĞIMSIZ OLARAK DEVAM EDECEĞİM”

Bundan sonraki siyasi kariyerime bağımsız Sakarya Milletvekili olarak devam edeceğim. Vatandaşlarımızın sorunlarını Ankara’ya taşıyacağım. 

“BENİM ÇOLUK ÇOCUĞUMU MEDYANIN ÖNÜNE ATMASINI ANLAMIYORUM”

Hakkımdaki ithamların nedenini bende bilmiyorum. Benim çocuklarım bayramda onun elini öpmeye giderdi. Bana düşmanlık yapabilir, beni istemeyebilir, bunu bana söyleyebilirdi. Ben kendisine ikinci cümleyi kullandırtmazdım. Benim çoluk çocuğumu medyanın önüne atmasını anlamıyorum. Aile bizim için önemli bir kavram.