İftar masasında bir araya gelmişlerdi! İYİ Parti'den istifası ile konuşulan Yavuz Ağıralioğlu Yeniden Refah Partisi'ne mi geçti? Davut Güloğlu'ndan açıklama geldi

İYİ Parti'den istifa eden Yavuz Ağıralioğlu, Yeniden Refah Partisi Başdanışmanı Davut Güloğlu ile iftar yemeğinde buluştu. Bu buluşmanın ardından "Yavuz Ağıralioğlu Yeniden Refah Partisi'ne mi geçti?" sorusu akıllara geldi. Merak edilen konuya yanıt Davut Güloğlu'ndan geldi.

İftar masasında bir araya gelmişlerdi! İYİ Parti'den istifası ile konuşulan Yavuz Ağıralioğlu Yeniden Refah Partisi'ne mi geçti? Davut Güloğlu'ndan açıklama geldi

Şarkıcı Davut Güloğlu, Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Fatih Erbakan'ın Başdanışmanı oldu. İYİ Parti'den istifası ile gündemde olan Yavuz Ağıralioğlu, Güloğlu ile iftar yemeğinde buluştu. Çıkan fotoğrafın ardından "Yavuz Ağıralioğlu Yeniden Refah Partisi'ne mi geçti?" sorusu gündeme geldi. Davut Güloğlu sorulara sosyal medya hesabından yanıt verdi. 

İFTAR YEMEĞİNDE BİR ARAYA GELDİLER

Son anda Cumhur İttifakı'na katılma kararı alan Yeniden Refah Partisi'nden Davut Güloğlu yaptığı paylaşımla sosyal medyada dikkatleri üzerine çekti. Geçtiğimiz günlerde partisinden sert açıklamalarla ayrılan Yavuz Ağıralioğlu, Güloğlu ile iftarda bir araya geldi.

İDDİALARA DAVUT GÜLOĞLU'NDAN YANIT GELDİ

Dün akşam Ağıralioğlu'nun Güloğlu ile iftarda bir araya gelmesi kulisleri hareketlendirdi. İddialar gündem olurken Güloğlu sosyal medyadan şu açıklamayı yaptı:

"Kıymetli arkadaşlar, dün akşam bir iftar yemeğinde; vekilimiz ve arkadaşım Yavuz Ağıralioğlu ile bir araya geldik. Gördüm ki; hemen siyasi bir sebep arayanlar olmuş. Sadece arkadaşımla iftar yaptım. Buna başka bir isim koymak isteyenleri anlayamıyorum. Ayıptır.."