İYİ Parti’den Sinan Aygün açıklaması! Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı adayı mı olacak? tv100.com yazarı Barış Yarkadaş gündeme getirmişti

tv100.com yazarı Barış Yarkadaş, tv100 ekranlarında ilgi ile takip edilen Gürkan Hacır ile Taksim Meydanı programında, İYİ Parti lideri Akşener’in Ankara Ticaret Odası (ATO) Başkanı ve eski CHP Milletvekili Sinan Aygün ile yemekte buluştuğu ve ‘adaylık’ teklifinde bulunduğunu gündeme getirmişti. Yarkadaş’ın gündem olan kulis bilgisinin ardından İYİ Parti’den konuya ilişkin açıklama geldi.

İYİ Parti’den Sinan Aygün açıklaması! Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı adayı mı olacak? tv100.com yazarı Barış Yarkadaş gündeme getirmişti

Gürkan Hacır ile Taksim Meydanı programında tv100.com yazarı Barış Yarkadaş, İYİ Parti lideri Meral Akşener'in Ankara'da Sinan Aygün, Abdulkadir Aksu, Cemil Çiçek ile yemekte buluştuğu kulis bilgisini paylaşmıştı. Yarkadaş "İddiaya göre Sinan Aygün’e “Ankara Büyükşehir Belediye Başkan Adaylığı” teklif edildi. Sinan Aygün’ün teklifi değerlendirip öyle karar vereceği belirtiliyor." ifadelerine yer verdi.

tv100.com YAZARI YARKADAŞ GÜNDEME GETİRDİ, İYİ PARTİ’DEN AÇIKLAMA GELDİ

Öte yandan buluşmayla ilgili İYİ Parti'den bilgi notu paylaşıldı. tv100.com Yazarı Barış Yarkadaş’ın ‘görüşme’yi gündeme getirmişti.

Aygün'ün ev sahipliğinde davet üzerine gerçekleşen sohbette Ankara Büyükşehir Belediye Başkanlığı'na adaylık konusunun gündeme gelmediği belirtildi. İYİ Parti’den yapılan açıklamada, "Söz konusu buluşma gizli bir buluşma olmadığı gibi, gizli bir gündemi de yoktur" denildi.