İYİ Partili Adnan Beker tv100'de konuştu! Cumhurbaşkanlığı seçimi neden kaybedildi?

tv100 ekranlarında ilgiyle izlenen Gürkan Hacır ile Taksim Meydanı programına konuk olan İYİ Parti Ankara Milletvekili Adnan Beker, "Seçim, Kemal Bey’in Meclis’te HDP’lilerle görüşmesiyle kaybedildi. Seçim boyunca hiçbir şey anlatamadık ve seçim boyunca her girdiğimiz yerde ‘HDP-PKK’ denildi." ifadelerini kullandı.

İYİ Parti Ankara Milletvekili Adnan Beker, Gazeteci Barış Yarkadaş, Posta Gazetesi Yazarı Murat Çelik, ÜLKE TV Genel Yayın Yönetmeni Hasan Öztürk, tv100.com Yazarı Hacı Yakışıklı ve tv100 Ankara Temsilcisi Deniz Gürel; Gürkan Hacır'la Taksim Meydanı'nın konuğu oldu.

tv100’de ilgi ile takip edilen programda, CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu'nun cumhurbaşkanlığı seçimini kaybetmesine ilişkin konu ele alındı.

Adnan Peker'in açıklamalarından satır başları şu şekilde:

"Seçim, Kemal Bey’in Meclis’te HDP’lilerle görüşmesiyle kaybedildi. Seçim boyunca hiçbir şey anlatamadık ve seçim boyunca her girdiğimiz yerde ‘HDP-PKK’ denildi. HDP, Kemal Bey’e oy istiyor, bir yandan biz istiyoruz. Sahada, HDP’nin desteklediği Kemal Bey’i biz de destekliyormuşuz algısı çıktı."