İYİ Partili Yüksel Arslan istifasını sundu: “Fırtınaları bir bir yenmeye geliyoruz” demişti

İYİ Parti Ankara Milletvekili Yüksel Arslan, İYİ Parti’den istifa etti. Arslan’ın istifasını sunduğunu aktaran tv100 Editörü Ertuğrul Tunç, “Kendisi Ankara özelinde iş birliğinden yana olduğunu ve bununla ilgili çalışma yürüttüğünü vurguladı ve Mansur Yavaş’ı 50 yıldır tanıdığını söyledi” dedi.

İYİ Parti’de sular durulmuyor. Yerel seçimlerde CHP ile iş birliği reddeden İYİ Parti’de istifalar sürüyor. Son olarak Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş’ın Özel Kalem Müdürlüğü ve ABB İnsan Kaynakları Daire Başkanlığı görevlerinde bulunan İYİ Parti Ankara Milletvekili Yüksel Arslan, İYİ Parti’den istifa etti.

tv100 Editörü Ertuğrul Tunç, Yüksel Arslan istifasını sunduğunu belirterek, şu bilgileri verdi:

“İYİ Parti Ankara Milletvekili Yüksel Arslan istifasını sundu. Kendisi Ankara özelinde iş birliğinden yana olduğunu ve bununla ilgili çalışma yürüttüğünü vurguladı ve Mansur Yavaş’ı 50 yıldır tanıdığını söyledi. Yüksel Arslan ‘Ben Ankara’da bir iş birliğinin fayda getireceğinden yanaydım. Bununla ilgili olarak görüşmeler yürütüyordum. Uşak ziyareti öncesi Akşener’le görüşme gerçekleştirdim’ dedi, ‘İş birliği için üzerime düşeni yaptım, partide genel eğilim de iş birliğinden yanaydı, bu şekilde sonuçlanmadı. Çok üzgünüm’ dedi ve bu gerekçelerle kendisi de İYİ Parti’ye istifa edenlerin zincirine eklenmiş durumda”