İYİ Parti'nin Akbelen Ormanları'ndaki katliama neden sessiz kaldığı belli oldu! İYİ Partili o isim Limak Holding avukatı çıktı

Muğla’nın Milas ilçesine bağlı İkizköy’de iki termik santral için maden ocağı açılmak istenen Akbelen Ormanı'nda Limak Holding ve İÇTAŞ ağaçları katletmeye devam ediyor. Akbelen Ormanı’nda açılmak istenen kömür madenine karşı bölge sakinleri ve çevreciler günlerdir mücadelesini sürdürüyor. İYİ Parti'nin ise katliama sessiz kalması eleştiriliyordu. Akbelen'deki katliama karşı Türkiye ayağa kalkarken İYİ Parti'nin katliama neden sessiz kaldığı ortaya çıktı.

İYİ Parti'nin Akbelen Ormanları'ndaki katliama neden sessiz kaldığı belli oldu! İYİ Partili o isim Limak Holding avukatı çıktı

Limak ve İÇTAŞ’ın Muğla'ın Milas ilçesindeki Akbelen ormanlarındaki ağaç katliamı devam ediyor. 

Yaşanan doğa katliamı nedeniyle Türkiye ayağa kalkarken İYİ Parti'nin sessiz kalması çok eleştirilmişti. İYİ Parti'nin Akbelen katliamında neden sessiz kaldığı ortaya çıktı.

Limak ve İÇTAŞ'ın Akbelen Ormanları'ndaki doğa katliamı Türkiye'nin gündemine oturdu.

Ağaçların kesildiği bölgede özellikle bölge sakinleri, halkın ve çevrecilerin mücadelesi devam ediyor. 

Akbelen'de yaşanan çevre katliamına karşı İYİ Parti'nin sessiz kalması büyük tepki çekti. İYİ Parti'nin Akbelen Ormanları'nda yaşanan doğa katliamına karşı neden sessiz kaldığı da ortaya çıktı.

Akbelen Ormanı'nı talan eden Limak Holding avukatlarından Sedat Aksakallı'nın hem İYİ Parti Seçim İşleri Başkanı hem de  Genel İdare Kurulu Üyesi olduğu ortaya çıktı. 

MERAL AKŞENER DE DAHA ÖNCE İÇTAŞ'I SAVUNMUŞTU

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener Akbelen ormanlarındaki katliama karşı sessiz. Katliamı sürdüren şirketlerden biri olan İÇTAŞ firmasını Akşener daha önce de Akkuyu NGS'de savunmuştu. Akkuyu Nükleer Santrali'nin üstlenici firması Titan2-IC, İçtaş ile sözleşmesini feshettiğinde Akşener, sosyal medya hesabı üzerinden İÇTAŞ'ı savunan bir tweet paylaşmıştı.

İŞTE AKŞENER'İN ATMIŞ OLDUĞU O TWEET

İYİ Parti'nin Akbelen Ormanları'ndaki katliama neden sessiz kaldığı belli oldu! İYİ Partili o isim Limak Holding avukatı çıktı - Resim : 1 

Meral Akşener'den Akbelen'deki doğa katliamına karşı hiçbir tepki gelmedi.