Herkesin merak ettiği cinsel ilişki itirafıyla şoke eden MasterChef Somer Sivrioğlu’nun sevgilisi bakın kim çıktı!

Eşini aldatmasıyla magazin haberlerine konu olan daha sonra çıktığı televizyon programında yaptığı cinsle ilişki itirafıyla da olay olan Somer Sivrioğlu sevgilisiyle görüntülendi. Somer Şef'in sevgilisi bakın kim çıktı? Ayrıntılar haberimizde...

Herkesin merak ettiği cinsel ilişki itirafıyla şoke eden MasterChef Somer Sivrioğlu’nun sevgilisi bakın kim çıktı!

Survivor’ın olaylı bitiminden sonra MasterChef yemek yarışması tüm hızıyla hayatımıza bir kez daha girdi ve reytinglerde üst sıralarda yer almaya da devam ediyor. Ancak Survivior’da yarışmacıların hayatı olduğu gibi MasterChef’te de jüri üyeleri konuşulmaya devam ediyor. Son olarak MasterChef’ten aşk bombası çıktı. Şef Somer Sivrioğlu yine kendisinden çok konuşturmayı bildi.

Cinsel ilişki itirafıyla şaşkına çeviren Somer Sivrioğlu’nun sevgilisi de merak konusu olmuştu. Bakın Somer Şefin sevgilisi kim çıktı.

Mehmet Yalçınkaya Danilo Şef ve Somer Sivrioğlu ile kaldığı yerden devam eden MasterChef yeni bölümleriyle yeni sezonda seyircisi karşısına çıkarak kaldığı yerden devam ediyor. Şüphesiz ki MasterChef Jüri üyelerinin hepsi birbirinden ünlü ancak bir jüri üyesi var ki hem sevimli, hem sempatik kimi zaman yarışmacılara karşı esprili ancak bir o kadar da yarışmacıların çekindiği isimlerin başından geliyor. Evet O isim Somer Sivrioğlu.

Somer Sivrioğlu yarışmadaki davranışlarından ziyade magazin gündeminin tepesinden de düşmüyor. Daha önce eşini aldattığı haberleriyle gündeme gelen Somer Şef geçtiğimiz günlerde de cinsel itirafıyla gündeme gelmişti. Hal böyle olunca da hayranları ve bir çok inan Somer Sivrioğlu’nun sevgilisinin kim olduğunu da merak etti. Bakın Somer Sivrioğlu’nun sevgilisi hangi isim çıktı.

MasterChef yarışmsındaki Pınar Kızılkaya ile eşini aldatan Somer Sivrioğlu daha sonra eşinden boşanmıştı.

Aslı Sivrioğlu da çıkan haberlerden sonra bir açıklama yapmış, açıklamasında “"Medyada çıkan haberler doğrultusunda telefonum susmadı. Üzülerek söylemeliyim ki 18 yıldır birlikte olduğum Somer Sivrioğlu'yla olan evliliğimizi çıkan haberlerdeki konu yüzünden bitirme kararı aldık. Zor günler geçiriyorum. Ailem, çocuklarım ve iş hayatımın etkilenmemesi için çabalıyorum."

"İki pırlanta evladımızın bu süreçte olumsuz etkilenmemesi için herkesten saygı istiyorum. Bu süreçte Avustralya'daki ve Türkiye'deki avukatlarım gerekli açıklamaları şahsım adına yapacaktır" ifadelerine yer vermişti.

Pınar Kızılkaya ile Hazar Şef’in mekanında basılan Somer Sivrioğlu konu hakkında sessizliğini korusa da Pınar Kızılkaya’nın eski eşi de olayı öğrenir öğrenmez bir açıklama yaptı. “Eski eşim Pınar Hanım ile 2018 senesinin Aralık ayında yollarımızı ayırdık. Benim için o defter artık kapandı. Adımın o şahıslarla anılmasını istemiyorum" demişti.

“İyi yemek yaparsan iyi sekse faydası olur”

Somer Şef tüm bu olaylardan sonra bir canlı yayın programına çıkmış yaptığı açıklamalarla yine gündem olmuştu. Somer Sivrioğlu’nun canlı yayında yaptığı açıklamalar şöyleydi; “"Yemek yapmak ruhumu besliyor. Doğru yemek insana müthiş bir haz verir. İyi yemek yaparsan iyi sekse faydası olur”

MasterChef izleyenler ve daha önce sevgilisini görmeyenler Somer Sivrioğlu’nun sevgilisi Pınar Kızılkaya’yı merak ediyordu. Somer Şef ile sevgilisi Pınar Kızılkaya spor yürüyüşünde bir arada görüntülendiler.

Herkesin merak ettiği cinsel ilişki itirafıyla şoke eden MasterChef Somer Sivrioğlu’nun sevgilisi bakın kim çıktı! - Resim : 1