İzlerken siz hop oturup hop kalkacaksınız ama onların kılı kıpırdamıyor. Metrelerce yükseklikteki baraj duvarının üzerinde sahilde gezer gibi gezdiler

Sosyal medyada paylaşılan video izleyenleri hop oturup hop kaldırdı ancak onların kılı bile kımıldamadı. Dünyanın en yetenekli ve nadir canlılarından biri olan dağ keçileri, dik yamaçlı dağlara tırmanırken pek çok görüldü ancak bu kez neredeyse tamamen dik olan bir baraj duvarına tırmanırken görüldü. Yer çekimine karşı koyan bu canlılar, biraz zorlansalar da duvara tırmanmayı başardılar. Metrelerce yükseklikteki baraj duvarının üzerinde sahilde gezer gibi gezdiler.

Dünyanın en yetenekli ve nadir canlılarından biri olan dağ keçileri, bu kez tamamen dik olan baraj duvarına tırmanırken görüntülendi. Yer çekimine karşı koyan bu canlılar, biraz zorlansalar da duvara tırmanmayı başardılar.

HEPSİNİN AYRI BİR TAKTİĞİ VAR

Nerede çekildiği bilinmeyen görüntülerde, sürü halinde baraja tırmanmaya çalışan dağ keçileri kaydedildi. Tamamen dik olan duvarın üzerinde bazen yatay olarak düz yolda yürür gibi yürüdüler ya da temkinli bir şekilde kontrollü adımlarla yukarı doğru çıktılar. Hepsinin ayrı bir taktiği vardı. Ancak metrelerce yükseklikteki duvarda böyle rahat ilerlemeleri izleyenlerin yüreğini ağzına getirdi.