İzmir, Antalya, Muğla, Bodrum, Fethiye, Marmaris, Çeşme… Şimdi denize girecekler dikkat… Fotoğrafları paylaşıldı, çok ürkünç

Yaz tatilini iple çeken yerli ve yabancı turistler, Türkiye'nin tatil cennetlerine doğru akın etmeye başladı. Özellikle tatil için İzmir, Antalya, Muğla, Bodrum, Fethiye gibi en çok tercih edilen yaz tatili lokasyonlarını tercih edenlere uyarı niteliğinde bir video paylaşıldı. Sosyal medyada paylaşılan video, dikkat çekti. Elindeki salam dilimlerini denize atan şahıs, salamları yemek için yemek köpek balıklarını kayda aldı. Video, denize girerken iki kere düşünmek gerektiğini akıllara getirdi.

Sosyal medyada paylaşılan video, yaz tatili için plan yapanların gözünü korkuttu. Dünyada sık sık duyulan köpek balığı saldırılarının ardından paylaşılan görüntüler, denize girerken iki düşünmek gerektiğini akıllara getirdi. Ege ve Akdeniz'de görülen köpek balıklarına karşı tatilciler uyarıldı. 

İzmir, Antalya, Muğla, Bodrum, Fethiye, Marmaris, Çeşme… Şimdi denize girecekler dikkat… Fotoğrafları paylaşıldı, çok ürkünç - Resim : 1

SALAMLA BESLEDİ

Muğla'nın Fethiye ilçesinde bulunan Kille Koyu'nda çekilen görüntülerde bir vatandaş, elindeki salam dilimlerini denize fırlattı ve görüntüyü yakınlaştırdı. Boyutları çok büyük olmasa da çok sayıda köpek balığının olduğu ve salamları yedikleri görüldü.