İzmir Konak’ta korkunç olay! Kötü koku gerçeği ortaya çıkardı: Anne açlıktan oğlu kalp krizinden öldü

İzmir’in Konak ilçesinde korkunç bir olay meydana geldi. Komşularından haber alamayan ve apartmanda oluşan kokudan şikâyetçi olan apartman sakinleri durumu polise bildirdi. Polis, 4.kattaki eve girdiğinde Suzan Gürzeren (88) ile oğlu Yalçın Suat Gürzeren'i ölü buldu. Ekipler yaptıkları inceleme sonucu annenin açlıktan, oğlunun ise kalp krizi sonucu yaşamını yitirdiğini tespit etti.

İzmir Konak’ta korkunç olay! Kötü koku gerçeği ortaya çıkardı: Anne açlıktan oğlu kalp krizinden öldü

Alınan bilgilere göre olay Konak ilçesindeki bir apartmanda yaşandı. Bir süredir komşuları Suzan Gürzeren’den (88) haber alamayan ve apartmanda oluşan kokudan dolayı endişelenen bina sakinleri durumu polis ekiplerine bildirdi.

POLİS KORKUNÇ DURUMLA KARŞI KARŞIYA KALDI

Ekipler, apartmana gelerek 4.kattaki daireye çilingir yardımıyla girince korkunç bir manzara ile karşı karşıya geldi. Polisler, Suzan Gürzeren (88) ile oğlu Yalçın Suat Gürzeren'i (52) yerde hareketsiz bir şekilde buldu. Sağlık ekipleri yaptıkları kontrol sonucunda anne ve oğlunun hayatını kaybettiğini tespit etti.

ÖLÜM NEDENLERİ BELLİ OLDU

Yalçın Suat Gürzeren'in Kurban Bayramı'nda evde kalp krizi geçirerek hayatını kaybettiği, yatalak ve bakıma muhtaç olan annesi Suzan Gürzeren'in de açlıktan dolayı yaşamını yitirdiği belirlendi.

Öte yandan, Suzan Gürzeren ve Yalçın Suat Gürzeren’in binadaki komşularıyla ve akrabalarıyla çok sık görüşmediği öğrenildi.