İzmir. Manisa. Aydın. Denizli. Muğla. Afyonkarahisar. Kütahya. Uşak... Çarşamba öğleden sonra başlayacak. Fena geliyor

Ege Denizi'nin güneyi için önemli bir uyarı geldi. Verilen uyarı kapsamında İzmir, Manisa, Aydın, Denizli, Muğla, Afyonkarahisar, Kütahya ve Uşak'ta Öğle saatlerinden itibaren fırtına bekleniyor.

İzmir. Manisa. Aydın. Denizli. Muğla. Afyonkarahisar. Kütahya. Uşak... Çarşamba öğleden sonra başlayacak. Fena geliyor

Ege Denizi'nin güneyinde etkili olması beklenen fırtına pek çok ili aynı anda şiddetle etkileyecek. Meteoroloji’den yapılan açıklamaya göre Egenin güneyinde bulunan İzmir, Manisa, Aydın, Denizli, Muğla, Afyonkarahisar, Kütahya ve Uşak öğle saatlerinden itibaren etkili olan fırtınadan etkilenecek. 

FIRTINANIN AYNI GÜN ETKİSİNİ KAYBETMESİ BEKLENİYOR

Meteoroloji’den yapılan açıklamada, “Güney Ege'nin güneyinde rüzgarın yarın (22.11.2023 Çarşamba) öğle saatlerinden itibaren güney ve güneydoğudan 6 ila 8 kuvvetinde (50-75 km/saat) fırtına şeklinde eseceği tahmin edilmektedir.

Fırtınanın, aynı gün (Çarşamba) gece saatlerinde etkisini kaybetmesi beklenmektedir. Beklenen fırtına nedeniyle meydana gelebilecek olumsuzluklara (Deniz ulaşımında aksamalar v.b.) karşı dikkatli ve tedbirli olunması gerekmektedir” denildi.

İzmir. Manisa. Aydın. Denizli. Muğla. Afyonkarahisar. Kütahya. Uşak... Çarşamba öğleden sonra başlayacak. Fena geliyor - Resim : 1