İzmir, Manisa, Aydın, Muğla, Denizli, Kütahya ve Uşak... Sizin için bomba tarih verildi. Bakmayan hata öğrenemez

Metroloji uzmanı Kerem Ökten sosyal medya hesabı üzerinden Ege bölgesindeki illerimiz İzmir, Manisa, Aydın, Muğla, Denizli, Kütahya ve Uşak hakkında önemli bir bilgi verdi. Ökten, "Eğer değişim olmazsa Ege 22, 23, 24 ve 25 Mayıs'ta yağış konusunda altın bir dönem yaşayacak. Bu sene şansız gidiyorlardı.." dedi.

İzmir, Manisa, Aydın, Muğla, Denizli, Kütahya ve Uşak... Sizin için bomba tarih verildi. Bakmayan hata öğrenemez

Meteoroloji uzmanı Kerem Ökten, Türkiye'yi etkisi altına alan yağışların hız kazanmasının ardından yaptığı uyarıları sıklaştırmaya başladı. Ökten son olarak İç Ege bölgesinde yer alan  Denizli, Kütahya ve Uşak için önemli bir tarih verdi. Aynı zamanda Ege bölgesindeki diğer illerimiz İzmir, Manisa, Aydın, Muğla'nın da bu yağışlardan etkilenmesi bekleniyor. 

ALTIN TARİHİ VERDİ

Kış ayları boyunca yağışlar konusunda ciddi sıkıntı yaşayan İç Ege bölgesine müjdeli haberi duyuran Ökten, "Eğer değişim olmazsa İç Ege 22, 23, 24 ve 25 Mayıs'ta yağış konusunda altın bir dönem yaşayacak. Bu sene şansız gidiyorlardı" dedi. 

İzmir, Manisa, Aydın, Muğla, Denizli, Kütahya ve Uşak... Sizin için bomba tarih verildi. Bakmayan hata öğrenemez - Resim : 1