İzmir'de korkunç olay! Dünyası başına yıkıldı

Suriyeli anne ile 5 yaşındaki oğlu evlerinde korkunç şekilde öldürüldü. Eşi ve oğlunun acı haberini alan Halil Muhammed’in dünyası başına yıkıldı.

İzmir'de korkunç olay! Dünyası başına yıkıldı

Korkunç olay İzmir’in Menemen ilçesinde meydana geldi. Irmak Mahallesi’ndeki evden uzun süre bir çocuk ağlaması geldiğini duyan mahalle sakinleri kapısı açık olan evde hareketsiz yatan kadını gördü. Hemen polise haber verildi.

İhbar üzerine gelen ekipler eve girdiklerinde korkunç manzarayla karşılaştı. 35 yaşındaki Suriyeli Manar El Ahmed isimli kadının 6 yerinden bıçaklanarak öldürüldüğü belirlendi.

Ekipler bir başka odaya geçtiklerinde de 5 yaşındaki Muhammed’in cansız bedeniyle karşılaştı. Küçük Muhammed’in de plastik kelepçeyle boğularak öldürüldüğü ortaya çıktı.

Hamile olduğu ortaya çıkan Suriyeli kadın ile 5 yaşındaki oğlunun cenazeleri olay yerindeki incelemelerin ardından otopsi için Adli Tıp’a kaldırıldı. Eşi ve 5 yaşındaki oğlunun cenazesini Adli Tıp’tan alan Halil Muhammed sinir krizi geçirdi.

Acı içindeki babayı yakınları ve arkadaşları sakinleştirdi. Ailenin yakınlarından Ali El Ahmet korkunç cinayetlerin hırsızlık nedeniyle işlendiğini öne sürdü.

Vahşet kurbanı ailenin altınlarının ve telefonlarının çalındığını ifade etti. Polis korkunç cinayetle ilgili araştırmalarına başladı. Ailenin komşusu 3 kişi gözaltına alındı.

Cenazeler, İsmail Katmerci Camisinde ikindi vakti kılınan cenaze namazının ardından toprağa verildi.