İzmir’de tepki çeken olay! Sahaya giren maganda maçı böldü, futbolcuları darp etti!

İzmir’de U16 Gelişim Ligi 4. Grup'ta oynanan Bornova 1877-Altay maçında skandal bir olay yaşandı. Göztepeli olduğu iddia edilen bir taraftar sahaya girerek maçı böldü. Topu elini alarak tribünlere atan maganda, daha sonra bazı futbolculara fiziksel müdahalede bulundu.

İzmir’in Bornova ilçesinde tepki çeken bir olay meydana geldi. U16 Gelişim Ligi 4. Grup'ta Bornova 1877-Altay takımları Bornova İlçe Stadyumu’nda karşı karşıya geldi. Söz konusu maça uygulanan şiddet damga vurdu.

TOPU DIŞARI ATTI, FUTBOLCULARI DARP ETTİ

Bornova İlçe Stadyumu’nda oynanan Bornova 1877-Altay maçına yine şiddet damga vurdu. Müsabakanın oynandığı sıralarda Göztepeli olduğu iddia edilen bir taraftar, sahaya girip ilk olarak oyunculardan topu alıp topu dışarıya doğru attı.

İzmir’de tepki çeken olay! Sahaya giren maganda maçı böldü, futbolcuları darp etti! - Resim : 1

Daha sonra bununla yetinmeyen futbol holiganı, Altaylı oyuncuların üzerine yürüdü ve ardından da bir oyuncuya fiziksel şiddet uyguladı. Tribünde yer alan kişiler ise bu anlar cep telefonu kameralarıyla çekerek sosyal medyaya yükledi. Bu görüntüleri izleyen vatandaşlar ise yaşanan olaylara yoğun tepki gösterdi.

ALTAY KULÜBÜ HUKUKİ YOLLARA BAŞVURACAK

Öte yandan Altay Spor Kulübü'nün de yaşanan bu olayla ilgili hukuki yollara başvuracağı öğrenildi.

 İzmir’de tepki çeken olay! Sahaya giren maganda maçı böldü, futbolcuları darp etti! - Resim : 2