İzmir'in Çiğli ilçesinde fabrikada yangın! Ölü ve yaralılar var

İzmir'in Çiğli ilçesinde Organize Sanayi Bölgesi'nde bulunan parfüm fabrikasında yangın çıktı. Olayda 1 kişinin cesedine ulaşıldı, 3 işçi de yaralandı.

İzmir'in Çiğli Atatürk Organize Sanayi Bölgesi 10001 Sokak'ta faaliyet gösteren bir parfüm fabrikasında saat 08.30 sıralarında yangın çıktı.

Alevlerin hızla sardığı fabrikadan yükselen dumanlar, bölgenin birçok noktasından görüldü. İhbarla bölgeye itfaiye, sağlık ve jandarma ekipleri sevk edildi.

ÖLÜ VE YARALILAR VAR

Çevrede geniş güvenlik önlemi alınırken, yangın, itfaiye ekiplerinin yaklaşık 1 saatlik çalışmayla kontrol altına aldı. Fabrikada yapılan kontrollerde iş yeri çalışanı olduğu öğrenilen 1 kişinin cesedine ulaşıldı, 3 işçi de yaralandı.

Yaralılar ambulansla hastaneye kaldırıldı. Ayrıca fabrika bahçesindeki hafif ticari araç da kullanılamaz hale geldi. Yangının çıkış nedeninin belirlenmesi için çalışma başlatıldı.

NEDENİ BELLİ OLDU

İzmir’in Çiğli ilçesinde kozmetik deposu olarak kullanılan iş yerinde 1 işçinin öldüğü 3 işçinin de yaralandığı yangının, işçilerin ısınmak için kullandığı elektrikli sobadan çıktığı öğrenildi. Yaralılardan birisinin ölen kişinin kardeşi olduğu belirtildi.

Edinilen bilgiye göre, Çiğli ilçesindeki Atatürk Organize Sanayi Bölgesi’nde sabah saatlerinde bir kozmetik deposunda yangın çıktı. Henüz sebebi belirlenmeyen yangında depoda zaman zaman patlamalar meydana geldi. Bölgeye çok sayıda itfaiye ekibi sevk edilirken, yangında Kadir Zor adlı işçinin hayatını kaybettiği, Mustafa Zor, Abdullah Genç ve Yelit Özçelik isimli işçilerin ise ağır yaralandığı belirtildi. İtfaiye ekipleri yangını kontrol altına alırken, yaralı işçilerin durumlarının ağır olduğu öğrenildi.

Öte yandan hayatını kaybeden Kadir Zor ile ağır yaralı olan Mustafa Zor’un abi kardeş olduğu öğrenilirken itfaiye ve olay yeri inceleme ekiplerinin bölgede çalışmalarını sürdürdüğü, hayatını kaybeden Kadir Zor’un cenazesinin ise incelemelerin ardından İzmir Adli Tıp Kurumu morguna kaldırılacağı öğrenildi.