Kadın kıyafetiyle suçüstü yakalandı! Suç makinesi çıktı!

İzmir'in Ödemiş ilçesinde geçtiğimiz günlerde kadın kıyafeti giyerek bir eve giren B.İ. (18), hırsızlık yaptığı sırada, gelen ihbar üzerine polis tarafından suçüstü yakalandı. Emniyette yapılan incelemede şüphelinin, hırsızlık suçundan çok sayıda kaydının olduğu ortaya çıktı.

Kadın kıyafetiyle suçüstü yakalandı! Suç makinesi çıktı!

Olay, 5 Ağustos akşam saat 22.15 sıralarında Ödemiş ilçesinde meydana geldi. İddiaya göre, elinde çuval ile bir kadının eve girdiğini gören vatandaşlar, şüphelenerek durumu polise bildirdi. İhbar üzerine harekete geçen polis ekipleri, belirtilen adrese baskın yaptı. Elindeki çuvalda kablo, bakır tepsi, sini, bakır çaydanlık, baharat öğütücüleri, tava ve tepsi gibi eşyalarla suçüstü yakalanan şüpheli, gözaltına alındı. 

Olay  ilçede bulunan bir evde meydana geldi. Elinde çuval, üzerinde de kadın elbisesi olan bir şüphelinin evde hırsızlık yaptığı ihbarı üzerine Ödemiş İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri harekete geçti. Adrese giden polis ekipleri şüpheliyi suçüstü yakalarken, yapılan incelemede hırsızın B.İ. adlı erkek olduğu ve tanınmamak için kadın kıyafeti giydiği belirlendi.

Kadın kıyafetiyle suçüstü yakalandı! Suç makinesi çıktı! - Resim : 1

KADIN KIYAFETİ GİYİNMİŞ

Öte yandan, suçüstü yakalanan şüphelinin B.İ. olduğu ve tanınmamak için kadın elbisesi giydiği belirlendi. B.İ.'nin, kapı kilidini kırarak eve girdiği belirlendi. Emniyet müdürlüğüne götürülen B.İ.'nin hırsızlık suçundan çok sayıda kaydının olduğu, işlemlerinin ardından adliyeye sevk edileceği öğrenildi.