İzmit’teki köpeğin sürekli baktığı mazgallarla ilgili tüyler ürperten söylenti! Olay yeniden gündemde

İzmit’te 2020 yılında meydana gelen bir olayda, köpeğin sürekli bir mazgala bakması Türkiye’de geniş yankı uyandırmıştı. Dünya basınında yeni çıkan bir haberde köpeğin yer altından gelen sesleri dinlediği iddia edildi.

İzmit’teki köpeğin sürekli baktığı mazgallarla ilgili tüyler ürperten söylenti! Olay yeniden gündemde

BARIŞ YAHYA ÇİNÇİN/TV100

Kocaeli’nin İzmit ilçesinde 2020 yılında ilginç bir olay meydana geldi. İHA'nın haberine göre her gün akşam saatlerine yakın caddeye gelen köpek tüm mazgalları gözleyerek, dakikalarca kıpırdamadan mazgalların içine bakıyordu.

İzmit’teki köpeğin sürekli baktığı mazgallarla ilgili tüyler ürperten söylenti! Olay yeniden gündemde - Resim : 1

SIRRI ÇÖZÜLDÜ İDDİASI

Şaşkınlık içinde köpeği izleyen esnaf ve vatandaşlar ise köpekle birlikte mazgala bakmayı da ihmal etmiyordu. Pandemi sürecinin başından beri aynı yerde bekleyen ve sosyal medyada fenomen olan köpeğin sırrını ise esnaf çözdü.

İzmit’teki köpeğin sürekli baktığı mazgallarla ilgili tüyler ürperten söylenti! Olay yeniden gündemde - Resim : 2

Esnaflar, köpeğin daha önce mazgalların içerisinden çıkan bir fareyi kovalayarak yakalaması nedeniyle fare bulma ümidiyle beklediğini iddia etti.

DÜNYA BASINI BAŞKA YAZDI

Yıllar sonra bu olay yeniden gündem oldu. Amerika’da yayın yapan bir gazete, İzmit’te köpeğin baktığı mazgallarla ilgili tüyler ürperten bir iddia ortaya attı. Gazete, köpeğin yer altından gelen sesleri dinlediği için böyle bir tepki verdiğini ve fare olayının daha az ihtimal olduğunu öne sürdü.

İzmit’teki köpeğin sürekli baktığı mazgallarla ilgili tüyler ürperten söylenti! Olay yeniden gündemde - Resim : 3