Jandarma ve Narkotik ekipleri zehir tacirlerine göz açtırmadı! 241 kilo esrar yakalandı

Elazığ'da jandarma ve kaçakçılık şube ekipleri tarafından koordineli şekilde yürütülen operasyonda 241 kilo esrar ve bin 230 kök kenevir bitkisi ele geçirildi. Operasyonda 3 kişi gözaltına alındı.

Jandarma ve Narkotik ekipleri zehir tacirlerine göz açtırmadı! 241 kilo esrar yakalandı

Elazığ'da Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, Arıcak ilçesinde M.C. ve M.B. ile R.Y.’nin uyuşturucu madde ticareti yaptığı istihbaratı edinmesiyle harekete geçti. 

KOM ekiplerinin Arıcak İlçe Jandarma Komutanlığı ekipleri ile koordineli şekilde yürüttüğü eş zamanlı operasyonda, bir süredir takip edilen M.C.'nin bulunduğu araç durduruldu. Araçta yapılan aramada 3 farklı poşet içerisinde bier kiloya yakın toz esrar maddesi yakalandı. Aynı anlarda R.Y.'nin evine yapılan baskında ise 240 kilo esrar ve bin 230 kök kenevir bitkisi ele geçirildi.

İl Jandarma Komutanlığında ifadelerinin alınmasının ardından ve adliyeye sevk edilen şüphelilerden M.C ve M.B. tutuklanarak cezaevine gönderildi. Diyarbakır’da ikamet eden şüpheli R.Y. hakkında ise yasal işlem başlatıldığı öğrenildi.