Cinsel ilişki itirafıyla dünyayı sallayan Jennifer Aniston'dan rol arkadaşıyla aşk iddilarına yanıt

Çarpıcı cinsel ilişki itirafıyla çok konuşulan Jennifer Aniston, Friends dizisindeki set aşkı David Schwimmer (Dr. Ross Geller) ile birliktelik iddialarına yanıt verdi. Güzel yıldız gerçek hayatta birlikte oldukları iddialarına "O benim kardeşim" sözleriyle noktayı koydu.

Cinsel ilişki itirafıyla dünyayı sallayan Jennifer Aniston'dan rol arkadaşıyla aşk iddilarına yanıt

Geçtiğimiz günlerde uçakta bir pilotla yaşadığı cinsel ilişki deneyimini aktaran seksi yıldız Jennifer Aniston yine çok konuşulacak bir açıklama yaptı. 

ABD'de katıldığı bir programda çarpıcı cinsel ilişki itirafıyla çok konuşulan Jennifer Aniston, Friends dizisindeki set aşkı David Schwimmer (Dr. Ross Geller) ile birliktelik iddialarına yanıt verdi. Güzel yıldız gerçek hayatta birlikte oldukları iddialarına "O benim kardeşim" sözleriyle noktayı koydu.

 The Morning Show'un ikinci sezonunun yayımlanmasından önce Entertainment Tonight'a konuşan Aniston, çiftin romantik biçimde bir araya geldiğine dair söylentileri tuhaf bulduğunu açıkladı.Cinsel ilişki itirafıyla dünyayı sallayan Jennifer Aniston'dan rol arkadaşıyla aşk iddilarına yanıt - Resim : 2

Cinsel ilişki itirafıyla dünyayı sallayan Jennifer Aniston'dan rol arkadaşıyla aşk iddilarına yanıt - Resim : 3

Aktris, "Hakikaten buna inanamadım. 'Gerçekten mi? O benim kardeşim' diye düşündüm. Fakat yine de anlıyorum. Doğrusu bu bize fantezi ve hayallerin gerçekleşmesi için ne kadar çok beklentinin olduğunu gösteriyor" dedi.