Jennifer Lopez ile ayrılıyorlar mı? Ben Affleck'ten iddialara cevap niteliğinde gelen o detay!

Ünlü oyuncu ve yönetmen Ben Affleck, eşi Jennifer Lopez ile aralarının bozuk olduğu söylentilerinin ardından Los Angeles'ta parmağında alyansıyla görüntülendi. 54 yaşındaki ünlü şarkıcı Jennifer Lopez orada bulunmamasına rağmen alyans, ikilinin "hala birbirlerine bağlı olduğuklarını gösteriyor" şeklinde yorumlandı.

Jennifer Lopez ile ayrılıyorlar mı? Ben Affleck'ten iddialara cevap niteliğinde gelen o detay!

2022 yılında nikah masasına oturan Ben Affleck, eşi Jennifer Lopez ile aralarının bozuk olduğu söylentilerinin ardından Los Angeles'ta parmağında alyansıyla görüntülendi.

Jennifer Lopez ile ayrılıyorlar mı? Ben Affleck'ten iddialara cevap niteliğinde gelen o detay! - Resim : 1

20 yıl sonra oyuncu ve şarkıcı Jennifer Lopez ile bir araya gelen ve 2022 yılında görkemli bir törenle dünyaevine giren Ben Affleck'in alyansını takmaması dikkat çekmiş, çiftin boşanacağı iddia edilmişti.

Evlendikleri günden beri sık sık birlikte etkinliklere katılan ve birbirleri hakkında romantik ifadeler kullanan çifttten ünlü şarkıcı Jennifer Lopez  Met Gala'ya tek başına katılması ve Affleck'in geçtiğimiz günlerde alyansını takmaması boşanacaklar mı sorusunu gündeme getirmişti.

Jennifer Lopez ile ayrılıyorlar mı? Ben Affleck'ten iddialara cevap niteliğinde gelen o detay! - Resim : 2

Söylentilerin ardından Ben Affleck, Cuma günü Los Angeles'ta, eşi Jennifer Lopez ile aralarının bozuk olduğu yönündeki iddaların ortasında, parmağında alyansla görüntülendi.

54 yaşındaki ünlü şarkıcı Jennifer Lopez orada bulunmamasına rağmen alyans, ikilinin "hala birbirlerine bağlı olduğuklarını gösteriyor" şeklinde yorumlandı.