Jennifer Lopez sessizliğini bozdu! Ben Affleck iddialarına yanıt

Jennifer Lopez ve Ben Affleck aşkı yeni iddialarla gündeme geldi. Ben Affleck son zamanlarda mutsuz ve sinirli görüntüsüyle dikkat çekiyor. Çeşitli spekülasyonlara neden olan Affleck'in durumuyla ilgili Lopez açıklama yaptı.

Jennifer Lopez sessizliğini bozdu! Ben Affleck iddialarına yanıt

20 yıl sonra oyuncu Ben Affleck ile bir araya gelen ve 2022 yılında bir törenle dünyaevine giren Jennifer Lopez, eşinin üzgün görüntüsüyle ilgili sessizliğini bozdu.

81. Altın Küre Ödülleri'ne katıldığında Entertainment Tonight'a röportaj veren Lopez, hayranlarının Affleck'in mutsuz görüntüsüyle ilfgili endişelenmelerine karşılık verdi.

"NEYE BU KADAR TAKILDIKLARINI ANLAMIYORUM"

NTV'nin aktardığına göre Lopez, "Ben Affleck gayet iyi. Size sadece şunu söyleyeyim, Ben (Affleck) için endişelenmenize gerek yok. O iyi. O mutlu. O burada, aday gösterildi" diyerek "Air" filminin bu yıl iki Altın Küre ödülüne aday gösterilmesine atıfta bulundu.

Jennifer Lopez ayrıca Ben Affleck'in yüz ifadelerinin neden sürekli viral olduğunu bilmediğini de "Ben rahatım, neye bu kadar takıldıklarını anlamıyorum" ifadeleriyle aktardı.

AFFLECK: TANRI BENİ BÖYLE YARATTI

Öte yandan Ben Affleck, sık sık gündem olan mutsuz yüz ifadesiyle alakalı Jimmy Kimmel'a konuşmuş ve şu ifadeleri kullanmıştı:

"Bakın, çok mutsuz görünen, bıkkın bir yüzüm var. "Tanrı beni böyle yarattı. Bu yüzden beni cezalandırmanıza gerek yok."