Jennifer Lopez'den herkesi şaşırtan açıklama! Müzik kariyerini bırakıyor mu?

Ünlü şarkıcı ve oyuncu Jennifer Lopez yeni albümü için verdiği bir röportajda sürpriz bir çıkış yaparak herkesi şaşırttı. Lopez, kariyeriyle ilgili samimi açıklamalarda bulundu.

Jennifer Lopez'den herkesi şaşırtan açıklama! Müzik kariyerini bırakıyor mu?

Jennifer Lopez, verdiği son röportajda samimi açıklamalar yaptı. 16 Şubat'ta yayınlayacağı son albümü "This Is Me… Now" ile ilgili de konuşan Lopez şunları söyledi:

"Gerçek şu ki, bundan sonra başka bir albüm yapıp yapmayacağımı bile bilmiyorum. J.Lo projesinin mükemmel bir örneği ve Gerçekten kendimi çok tatmin olmuş hissediyorum, bu yüzden belli bir noktada gerçekten koleksiyon parçaları olacaklar. Ayrıca, "Benny'e böyle düşündüğümü söyleme ama bu benim son albümüm olabilir."

Sözcü'nün aktardığına göre Lopez, 16 Şubat'ta yayınlanması planlanan "This Is Me… Now" albümünün kapağını ekstra özel yapmaya çalıştığını da söyledi: "Bir sürü farklı albüm kapağı yaptık. Hayranlar için çok özel şeyler yapmaya çalışıyoruz ve koleksiyoncu öğeleri ve sonsuza kadar sahip olabilecekleri şeyler yapmaya çalışıyoruz."

"BENİM İÇİN BİR DÖNEMİN SONU"

Lopez ayrıca müzik kariyer hakkında da çok konuşulacak açıklamalar yaptı: "Bunun benim için bir tür dönemin sonu ve yeni bir çağın başlangıcı olduğunu hissediyorum, bu yüzden asla asla demem ama şu anda buna gerçekten kalbimi ve ruhumu koyduğumu hissediyorum ve çok mutluyum. Heyecanlandım ve kesinlikle benden çok şey aldı."

Lopez'in yeni albümü "This Is Me... Then" albümünden 22 yıl sonra geliyor. O zamanlar, bugünkü kocası Ben Affleck ile çıkıyordu ve albümü hazırlarken sevgilisinden ilham almıştı. Ancak nişanlarını 2004'te atmışlardı.