Jesus'un eli rahatlayacak! Fenerbahçe’ye Giresunspor maçı öncesi iki müjde birden

Fenerbahçe’de tedavisi tamamlanan Enner Valencia ve İsmail Yüksek, Giresunspor maçı hazırlıklarına katıldı. İki futbolcunun maç kadrosunda olması bekleniyor.

Jesus'un eli rahatlayacak! Fenerbahçe’ye Giresunspor maçı öncesi iki müjde birden

Fenerbahçe’nin Sivasspor ile oynadığı maçta Ali Şaşal Vural ile çarpışan Enner Valencia ve sakatlığını atlatan İsmail Yüksek’ten güzel haber geldi. Tedavileri tamamlanan iki futbolcu, sarı lacivertlilerin Giresunspor maçı hazırlıklarına katıldı.

Jesus'un eli rahatlayacak! Fenerbahçe’ye Giresunspor maçı öncesi iki müjde birden - Resim : 1

JESUS'UN ELİ RAHAT OLACAK

Sarı lacivertlilerin ligin 33.haftasında Giresunspor'a konuk olacağı maçta Teknik Direktör Jorge Jesus'un eli rahat olacak. Öte yandan sakatlıklarını atlatan Michy Batshuayi, Attila Szalai, Miha Zajc, Gustavo Henrique takımla çalışmalara katılmalarının yanı sıra, Demirgrup Sivasspor'la oynanan kupa maçında da kadroda yer aldılar.

Jesus'un eli rahatlayacak! Fenerbahçe’ye Giresunspor maçı öncesi iki müjde birden - Resim : 2

PEDRO YEDEK KULÜBESİNE DÖNECEK

Joao Pedro, Valencia’nın dönüşüyle beraber büyük olasılıkla karşılaşmaya yedek kulübesinde başlayacak. Ekvadorlu golcünün Giresunspor maçındaki partnerinin Joshua King ya da Michy Batshuayi olması bekleniyor.

Jesus'un eli rahatlayacak! Fenerbahçe’ye Giresunspor maçı öncesi iki müjde birden - Resim : 3

ALTAY VE LINCOLN

Diğer yandan tedavileri devam eden Altay Bayındır ve Lincoln Henrique bireysel çalışmalarını sürdürürken, Fenerbahçe sağlık ekibi iki futbolcunun durumunu yakından takip ediyor.