John Wick 4, şimdiden zirvede: Seride yüzde 90 bariyerini aşan ilk yapım oldu

Keanu Reeves'in başrolde yer aldığı devam filmi "John Wick 4" referans kabul edilen Rotten Tomatoes sitesi eleştirmenlerince zirveye oturdu. Film, yüzde 93'lük puanıyla serinin zirvesine yerleşirken, aynı zamanda seride yüzde 90 bariyerini aşan ilk yapım olarak rekor kırdı.

John Wick 4, şimdiden zirvede: Seride yüzde 90 bariyerini aşan ilk yapım oldu

Dün vizyona giren ünlü aksiyon yapımı "John Wick 4", şimdiden zirvede. Keanu Reeves'in başrolde yer aldığı devam filmi, eleştirileri sinema sektörü için referans kabul edilen Rotten Tomatoes adlı sinema sitesi eleştirmenlerinden en çok oy alan "John Wick" filmi oldu.

Yüzde 93'lük puanıyla serinin zirvesine oturan film, aynı zamanda seride yüzde 90 bariyerini aşan ilk yapım oldu. 

FİLMİN KONUSU

"John Wick 4", büyük suç örgütünü yenmeye çalışırken yeni bir düşmanla yüzleşmek zorunda olan John Wick’in hikayesini konu ediyor.

John Wick 4, şimdiden zirvede: Seride yüzde 90 bariyerini aşan ilk yapım oldu - Resim : 1

John Wick, High Table olarak bilinen suç örgütünü yenmenin bir yolunu keşfeder. Ancak özgürlüğünü kazanmadan önce, dünya çapında güçlü ittifaklar kuran ve John'un eski arkadaşlarını düşmana çeviren yeni düşmanı The Marquis'le yüzleşmesi gerekiyor.

John, hayatta kalmak istiyorsa becerilerinin sınırlarını zorlamak zorundadır.

YILDIZLAR GEÇİDİ

"John Wick 4"ün yıldızlarla dolu kadrosunda Reeves'e Caine rolünde Donnie Yen, Bowery King rolünde Laurence Fishburne, Shimazu rolünde Hiroyuki Sanada, The Tracker rolünde Shamier Anderson, Charon rolünde Lance Reddick, Akira rolünde Rina Sawayama, Killa rolünde Scott Adkins, Katia rolünde Natalia Tena, Chidi rolünde Marko Zaror ve John'un düşmanı Marquis de Gramont rolünde Bill Skarsgård yer alıyor.