Jorge Jesus’tan olay Fenerbahçe açıklaması! “Dönmem için önüme kırmızı halı sererler”

Fenerbahçe’den ayrıldıktan sonra Suudi Arabistan ekibi Al Hilal ile anlaşmaya varan Portekizli Teknik Direktör Jorge Jesus, taraftarların istifa kampanyasına tepki gösterdi. Jesus, Fenerbahçe Başkan Ali Koç’un kalması için kendisine teklif yaptığını anımsatarak, “Türkiye ve Brezilya'ya da dönmem için önüme kırmızı halı sererler" dedi.

Jorge Jesus’tan olay Fenerbahçe açıklaması! “Dönmem için önüme kırmızı halı sererler”

Fenerbahçe’nin geçen sezon teknik direktörlük görevini üstlenen Portekizli Jorge Jesus, şampiyonluğu Galatasaray’a kaptırmıştı. Fenerbahçe, geçen sezon derbi galibiyeti alamamış, Ziraat Türkiye Kupası final maçında Başakşehir’i yenerek kupaya kazanmıştı.

Jorge Jesus’tan olay Fenerbahçe açıklaması! “Dönmem için önüme kırmızı halı sererler” - Resim : 1

TARAFTARLAR İSTİFA KAMPANYASI BAŞLATTI

Fenerbahçe’deki sözleşmesi sona eren Jesus, Suudi Arabistan ekibi Al Hilal’in başına geçti. Al Hilal ligin geride kalan 4 haftasında elde ettiği 3 galibiyet, 1 beraberlik ile ligde 2.sırada yer alsa da Jesus oynattığı futbol ve oyuncuları mevkilerinde oynatmaması nedeniyle eleştirilerin odağı oldu.

Jorge Jesus’tan olay Fenerbahçe açıklaması! “Dönmem için önüme kırmızı halı sererler” - Resim : 2

TEPKİ GÖSTERDİ

Bazı taraftarlar Jesus’un istifa etmesi için kampanya düzenlerken Portekizli teknik adam bu duruma tepki gösterdi.

"ÇALIŞTIĞIM TAKIMLAR DÖNMEM İÇİN PEŞİMDEN KOŞTU"

Fotomaç’ın haberine göre Jesus, "Daha önce çalıştığım takımlar dönmem için peşimden koştu. Fenerbahçe'de başkan kalmam için ne istersem yapmaya hazır olduğunu söyledi. Türkiye ve Brezilya'ya da dönmem için önüme kırmızı halı sererler" dedi.