Fenerbahçe’nin olağanüstü seçimli genel kurulunda 6-7 Haziran’da gerçekleşti. Başkanlık için Aziz Yıldırım ve Hakan Safi yarıştı.
AZİZ YILDIRIM YENİDEN FENERBAHÇE BAŞKANI
27 bin 387 oyun kullandığı genel kurulda, 27 bin 172 oy geçerli sayıldı. Aziz Yıldırım en yüksek oyla (17 bin 245) Fenerbahçe’nin Başkanı oldu, başkan adayı Hakan Safi ise 9 bin 927 oy aldı. 135 oy geçersiz sayılırken, 80 boş oy tespit edildi.
Fenerbahçe’de başkanlık seçimin sona ermesinin ardından Aziz Yıldırım’a sürpriz bir telefon geldi.
JOSE MOURINHO'DAN AZİZ YILDIRIM'A TELEFON
Sercan Hamzaoğlu’nun haberine göre; Jose Mourinho, seçimin sonuçlanmasının ardından Aziz Yıldırım’ı aradı.
"HAK ETTİĞİNİZ KOLTUĞA OTURDUNUZ"
Mourinho, Yıldırım’a, “Hak ettiğiniz koltuğa geç olsa da oturdunuz. Tebrik ederim” dedi.
YILDIRIM, MOURINHO İÇİN NE DEMİŞTİ?
Yıldırım, tv100’de verdiği özel röportajda Jose Mourinho için, “Obradovic neyse Mourinho da odur. Başkan olsaydım ‘Galatasaray ile onunla bununla uğraş demezdim. Sen işine bak kardeşim sen sahaya bak daha dışı bize ait’ derdim. Ama maalesef öyle bir duruma geldik ki Mourinho başka bir boyuta geçti. Şimdi Real Madrid'e gidiyor. Perez seçilirse Real Madrid'in antrenörü; daha önce de çalıştırdı. Dünyadaki 3-5 teknik direktörden biri. Faydalanamadık” demişti.