Josef De Souza, Beşiktaşlılara kötü haberi verdi! Dünya yıldızı futbolcunun transferi yattı: “Elimizden geleni yaptık ama Türkiye’ye gitmiyor”

Eski Beşiktaşlı futbolcu Josef De Souza, siyah beyazlı takımın transfer etmek istediği Philippe Coutinho hakkında açıklama yaptı. Josef, “Elimizden geleni yaptık ama olmadı. Beşiktaş ve Ceyhun denedi. Coutinho, Türkiye'ye gitmiyor, onun başka planları var ve ona saygı duyuyorum” dedi.

Josef De Souza, Beşiktaşlılara kötü haberi verdi! Dünya yıldızı futbolcunun transferi yattı: “Elimizden geleni yaptık ama Türkiye’ye gitmiyor”

Kariyerinde Beşiktaş ve Fenerbahçe formaları giyen Josef De Souza, sosyal medya hesabından Beşiktaş’ın kiralık olarak transfer etmek istediği Aston Villa takımının Brezilyalı futbolcu Philippe Coutinho hakkında açıklama yaptı.

Josef De Souza, Beşiktaşlılara kötü haberi verdi! Dünya yıldızı futbolcunun transferi yattı: “Elimizden geleni yaptık ama Türkiye’ye gitmiyor” - Resim : 1

JOSEF AÇIKLADI

Futbolcunun Beşiktaş’a transfer için kulübün ve görevinden istifa eden Ceyhun Kazancı’nın çalışma yürüttüğünü ifade eden Josef, "Elimizden geleni yaptık ama olmadı. Beşiktaş ve Ceyhun denedi. Coutinho, Türkiye'ye gitmiyor, onun başka planları var ve ona saygı duyuyorum” dedi.

Josef De Souza, Beşiktaşlılara kötü haberi verdi! Dünya yıldızı futbolcunun transferi yattı: “Elimizden geleni yaptık ama Türkiye’ye gitmiyor” - Resim : 2

COUTINHO'NUN KARİYERİ

Transfermarkt’a göre değeri 10 milyon euro olarak gösterilen 31 yaşındaki Coutinho, geçen sezon çıktığı 22 maçta 1 gol attı.

Kariyerinde Espanyol, Clube de Regatas Vasco da Gama, Bayern Münih, Aston Villa, Inter, Barcelona ve Liverpool formaları giyen Coutinho, piyasa değeri olarak 150 milyon euroyu gördü.

Yıldız futbolcu kariyerinde çıktığı 468 maçta 107 gol attı, 79 asist yaptı.