Jumanji Vahşi Orman filmi nerede çekildi ve kaç yılında? Jumanji Vahşi Orman konusu nedir, oyuncuları kimler?

Jumanji Vahşi Orman filmi 2 Aralık 2023 Cumartesi akşamı Kanal D ekranlarında olacak. Filmin başrollerinde Dwayne Johnson, Jack Black, Kevin Hart otururken sinemaseverler konusu, oyuncuları, çekildiği yerler gibi detayları merak ediyor. Peki; Jumanji Vahşi Orman filmi nerede çekildi ve kaç yılında? Jumanji Vahşi Orman konusu nedir, oyuncuları kimler?

Jumanji Vahşi Orman filmi nerede çekildi ve kaç yılında? Jumanji Vahşi Orman konusu nedir, oyuncuları kimler?

Jumanji Vahşi Orman filmi için geri sayım başladı. Filmin yönetmen koltuğunda; Jake Kasdan otururken aksiyon ve fantastik türlerde olan film sıradışı bir konuyu ele alıyor. Kanal D ekranlarına gelecek olan film medya gündemini takip edenlerce araştırılıyor. Peki; Jumanji Vahşi Orman filmi nerede çekildi ve kaç yılında? Jumanji Vahşi Orman konusu nedir, oyuncuları kimler?,

JUMANJI VAHŞİ ORMAN KONUSU

Dört lise öğrencisi eski bir oyun konsolu bulup oynamaya başlar. Konsoldan seçtikleri oyunda mekanı orman olarak seçince kendilerine seçtikleri karakterler ile bu gizemli dünyada oynamaya başlarlar.

Ancak hesaba katmadıkları şey mekanın ve karakterlerin gerçek oluşudur. Lise öğrencileri seçtikleri karakterlerin bedeninde ormana düşer ve oyunu kazanmaya çalışır.

JUMANJI VAHŞİ ORMAN OYUNCULARI

Dwayne Johnson - Smolder Bravestone

Kevin Hart - Franklin "Moose" Finbar

Jack Black - Sheldon "Shelly" Oberon

Karen Gillan - Ruby Roundhouse

Nick Jonas - Seaplane McDonough

Bobby Cannavale - Russel Van Pelt

Rhys Darby - Nigel

William Tokarsky – Trader

JUMANJI VAHŞİ ORMAN FİLMİ NEREDE ÇEKİLDİ?

Filmin ana çekimleri 19 Eylül 2016 tarihinde Honolulu, Hawaii'de Kualoa Ranch doğa koruma alanında başladı. Film 8 Aralık 2016'da Atlanta, Georgia'da tamamlandı.