Deniz Akalın'a korona virüs siperi

İtalya'da sürekli gündem olan Andrea Agnelli - Deniz Akalın aşkı yine gündemde. Bu kez sebep Juventus Başkanı Andrea Agnelli'nin Deniz Akalın'ı korona virüsten koruması...

Deniz Akalın'a korona virüs siperi

Dünyayı etkisi altına alan korona virüs salgınının en fazla can aldığı ülkelerin başında İtalya geliyor...

27 bin 682 insanın hayatını kaybettiği Çizme'de birçok futbolcunun test sonucunun pozitif çıktığı Juve'de kulüp başkanı Andrea Agnelli'nin Türk aşkı için aldığı önlem ülkede çok konuşuldu.

Virüs kalkanı

Juventus ve Avrupa Kulüpler Birliği Başkanı Andrea Agnelli, uğruna eşinden boşandığı Türk aşkı Deniz Akalın'a Covid-19 kalkanı oluşturdu.

Onlarca şirkete sahip olan ve 100 milyar dolarlık serveti bulunan İtalyan işadamı, Türk sevgilisini iki kızıyla beraber Levanto bölgesindeki dillere destan villasında karantinaya aldı.

İtalyan işadamı, iki kızının annesi Deniz Akalın’ı Levanto bölgesinde bulunan ve denizin kıyısında herkesten uzakta olan aile yadigarı malikanesine yerleştirdi.

Deniz Akalın, kızları Livia Selin ve Vera Nil ile denizin kıyısındaki bu gözlerden uzak evde karantinada…

Deniz Akalın ile iki kızı, Agnelli Ailesi'ne ait İtalya'nın Liguria bölgesindeki tarihi evde herkesten izole günler geçiriyor.

İtalyan basını: Sağlık ekibi hazır bekliyor

İtalyan basınına göre; deniz kıyısında ve herkesten uzaktaki evde Deniz Akalın ile iki kızı için yardımcı personelin yanı sıra bir de sağlık ekibi hazır bekliyor.

Andrea Agnelli'nin eski eşi Emma Winter'dan olan iki çocuğu da Forte Dei Marmi'deki aile evlerinde karantinada.

Andrea Agnelli ise tüm ailesini şehre uzak yerlerde karantinaya alırken kendisi ise işleri nedeniyle Torino'da kaldı.

Cristiano Ronaldo'yu Juventus kadrosuna katarak dikkatleri üzerine çeken Andrea Agnelli'nin Torino'daki 22 odalı ve 18 banyolu 150 yıllık malikanesinin değeri ise 140 milyon dolar.

Türk sevgilisi Deniz Akalın'la yaşadığı aşkla manşetlerden düşmeyen, tatil aylarında Bodrum'u tercih eden Juventus Başkanı Andrea Agnelli, çapkınlık iddialarıyla da gündeme gelmişti..

İtalyan yönetici, Barbara Meoni nam-ı diğer Lady Tabata'nın sahibi olduğu gece kulübünde eski modelle sabaha dek eğlenmiş ve bu görüntüler basına yansımıştı.

Barbara Meoni aşk dedikoduları için "Andrea ile birbirimizi 20 yıldır tanıyoruz. O, çok etkileyici ve oldukça yakışıklı. Ondan çok hoşlandım. Ama ne yazık ki duygusal bir ilişki olmadı." ifadelerini kullanmıştı.