Kaan Tangöze'ye ağır suçlama: Beni boğazladığını nasıl inkar edersin?

Seçkin Piriler'in kendisini darp etmekle suçladığı eski eşi Kaan Tangöze çocuklarının velayetini almak için harekete geçti. Seçkin Piriler'in olay sırasında evde olan yakın arkadaşı Zeynep Su Pehlivan ise Kaan Tangöze'nin şiddet iddiasını yalanladığı açıklamasına isyan etti.

Kaan Tangöze'ye ağır suçlama: Beni boğazladığını nasıl inkar edersin?

Tv100'de yayınlanan 'Duymasın Kalmasın' programında tartışılan olayda Piriler'in paylaştığı özel fotoğraflar gündeme getirildi.

Sargılı parmağının fotoğrafını yayınlayan Pehlivan "Gözlerimle ve bedenimle şahit oldum. Nasıl inkâr edebilirsin sen? Seçkin'e attığın tekmelere, yumruklara engel olmaya çalışırken beni nasıl boğazladığını, bütün bize yaşattığın olayı nasıl inkar edebiliyorsun? Bu yaşanan şiddeti unutmayacağım. Sen ki başarılarınla konuşulan bir adamdın. Halin nicedir?

'Gerçekler acıdır' derlerdi. Buyrun. İmza Kaan Tangöze... Ölüm gibi bir şeydi ama kimse ölmedi" sözleriyle ünlü rockçıya tepki gösterdi.

Kaan Tangöze'ye ağır suçlama: Beni boğazladığını nasıl inkar edersin? - Resim : 2Kaan Tangöze'den açıklama

Kaan Tangöze ise bu iddiaların ardından yaptığı açıklamada, "Dün akşamdan itibaren basın ve sosyal medyada eski eşimi darp ettiğime dair çıkan haberlerin hiçbiri gerçeği doğru yansıtmamaktadır. Bu karalama ve akıl almaz iftira karşısında, ben de kendisi hakkında hukuki süreci başlatmış bulunuyorum. Detaylı bilgilendirme avukatım Hatice Özlem Bakırcı tarafından kamuoyu ile paylaşılacaktır" dedi.