Kaan Urgancıoğlu, Pınar Deniz'le yaşadığı o günü anlattı! "Arabada ağladık"

Kanal D ekranlarının ilgiyle izlenen yapımı Yargı'da Ilgaz Kaya karakterine hayat veren Kaan Urgancıoğlu, rol arkadaşları Pınar Deniz ve Uğur Aslan'la çektikleri bir sahne sırasında yaşadıklarını anlattı. Urgancıoğlu, "Bizi çok etkiledi" etkiledi diyerek o sahne sonrası arabada ağladıklarını söyledi.

Kaan Urgancıoğlu, Pınar Deniz'le yaşadığı o günü anlattı! "Arabada ağladık"

Kanal D’nin reyting rekoru rekortmeni dizisi Yargı’da Ilgaz Kaya karakterine hayat veren Kaan Urgancıoğlu, ‘Magazin D’ programına konuştu. 

Başarılı oyuncu, rol arkadaşları Pınar Deniz ve Uğur Aslan'la dizide, “Defne” karakterinin kaybolduğu bölümde çok zorlandığını anlattı. O sahnenin kendilerini çok etkilediğini kaydeden Urgancıoğlu, "Kaydı kestikten sonra Pınar Deniz ve Uğur Aslan ile birlikte arabaya oturduk, ağlamaya başladık” dedi. 

Canlandırdığı karakteri içselleştirdiğini söyleyen Kaan Urgancıoğlu, “Bazen normal hayatımda bir şey söyleyeceğim zaman içimden Ilgaz çıkıyormuş gibi hissediyorum. Birine bir şey anlatmak istediğimde çok net ve ne istediğini bilen biriyim. Bunun Ilgaz’dan bana geldiğini hissediyorum” diye konuştu. 

"TARİFİ ZOR"

Babalıkla ilgili de konuşan ünlü oyuncu, 9 Aralık'ta dünyaya gelen oğlu Ardıç'tan sonra hayatının değiştiğini söyledi ve şunları ekledi:

Babalık hissinin tarifi zor. Bir yere de geç kalabiliyorum ona bakarken. Çünkü zaman kavramını kaybediyorum. Sakin bir çocuk. Eşim Burcu’ya yardım etmeye çalışıyorum, yardımcımız ise yok.”