Ayrılık sonrası ilk paylaşımda dikkat çeken detay!

Ünlü şarkıcı Hadise ve oyuncu Kaan Yıldırım'ın fırtınalı ilişkisi geçtiğimiz günlerde son bulmuştu. Kaan Yıldırım biten ilişkisinin ardından ilk kez fotoğraf paylaştı ancak fotoğrafları yoruma kapatması dikkatlerden kaçmadı

Ayrılık sonrası ilk paylaşımda dikkat çeken detay!

Şarkıcı Hadise (35) ile oyuncu Kaan Yıldırım'ın (33) 10 aylık birlikteliği sürpriz şekilde sona ermişti. Yıldırım, magazin gündemine bomba gibi düşen ayrılıktan günler sonra Instagram hesabından bir paylaşımda bulundu.

24 Aralık'ta 34 yaşına girecek olan Kaan Yıldırım, sosyal medyada ayrılık sonrası ilk paylaşımını yaptı. Yıldırım, "Bu doğum günümde, kanser hastaları için birlik olalım. Herkese sağlıkla dolu bir ömür dilerim" diyerek, Türk Kanser Derneği'ne bağış yapılmasını istedi. Ancak fotoğrafı yorumlara kapatması dikkatlerden kaçmadı.

Ayrılık sonrası ilk paylaşımda dikkat çeken detay! - Resim : 1

Hadise ile Kaan Yıldırım, geçtiğimiz şubat ayında aşk yaşamaya başlamıştı. İlişkileri 10 ayda üç kriz atlatmış, çift her defasında barışmıştı.

İddiaya göre; Hadise, geçtiğimiz günlerde bir anda parladı. Yıldırım’ın alttan almaya çalışma çabaları sonuç vermedi. Pop yıldızı evi terk etti.

Hadise ayrılık açıklamasında şu ifadeleri kullandı:
"Aşk çok güzel, her şey aşkla güzel… Herkesin yaşaması, yaşamaktan korkmaması gereken tek duygu. Ama bazen aşk olsa da olmuyor… Bu yüzden bu kararı almak ve sizinle paylaşmak istedim. Kaan Yıldırım ile yaşadığım ilişkiyi noktalandırmış bulunuyorum. Kendisine hayatında başarı ve mutluluk dilerim… Hep söylerim bizi aşk ve sevgi kurtaracak, aşk hep olsun. Kendinize iyi bakın."

Ayrılık sonrası herhangi bir açıklama yapmayan Kaan Yıldırım, Instagram hesabından birlikte çekildikleri fotoğrafı silmişti.