Kaçak elektrik kontrolü yapan ekibe taşlı sopalı saldırı

Siirt'in Kurtalan ilçesinde kaçak elektrik kontrolü yapan 2 çalışan, bölgede yaşayan bir grup tarafından taşlı sopalı saldırıya uğradı.

Kaçak elektrik kontrolü yapan ekibe taşlı sopalı saldırı

Siirt'in Kurtalan ilçesinde kaçak elektrik kontrolü yapan 2 çalışan, bir grup tarafından taşlı ve sopalı saldırıya uğradı. 

TAŞLI SOPALI SALDIRI 

Kurtalan ilçesi İğdeli köyüne bağlı Yazılı mezrasına, önceki kontrolde kaçak elektrik kullandığı için ceza yazılan bir grup, kontrol için bölgeye giden iki enerji şirketi çalışanına odun ve yumrukla saldırdı. Saldırıda bir çalışanın burnu kırıldı, diğer çalışanın ise kaburgaları zedelendi. Darp, cep telefonuyla kaydedildi.

 

SIIRT’IN KURTALAN ILCESINDE KACAK ELEKTRIK KONTROLU YAPAN ENERJI SIRKETI CALISANLARINA SALDIRAN GRUPTAKILER, 2 CALISANI DARBETTI. O ANLAR, CEP TELEFONU KAMERASINA YANSIDI. FOTO: SIIRT,(DHA)

Yaralanan çalışanlar, Kurtalan Devlet Hastanesi’nde tedavi edildi. Enerji şirketi çalışanlarının şikayeti üzerine olayla ilgili inceleme başlatıldı. 

SIIRT’IN KURTALAN ILCESINDE KACAK ELEKTRIK KONTROLU YAPAN ENERJI SIRKETI CALISANLARINA SALDIRAN GRUPTAKILER, 2 CALISANI DARBETTI. O ANLAR, CEP TELEFONU KAMERASINA YANSIDI. FOTO: SIIRT,(DHA)SIIRT’IN KURTALAN ILCESINDE KACAK ELEKTRIK KONTROLU YAPAN ENERJI SIRKETI CALISANLARINA SALDIRAN GRUPTAKILER, 2 CALISANI DARBETTI. O ANLAR, CEP TELEFONU KAMERASINA YANSIDI. FOTO: SIIRT,(DHA)