Ünlü oyuncu koronavirüse yakalandı!

Kaderimin Oyunu dizisinin Mahir'i Sarp Apak koronavirüse yakalandı. Apak, sosyal medya hesabından yayınladığı bir videoda; ""Aldığımız tüm önlemlere rağmen bulaştı" dedi. Ünlü oyuncu Kaderimin Oyunu'nun bu hafta yayınlanmayacağını da açıkladı.

Ünlü oyuncu koronavirüse yakalandı!

Daha önce Kavak Yelleri,ü Avrupa Yakası ,Jet Sosyete, Yalan Dünya gibib dizilerde boy gösteren başarılı oyuncu Sarp Apak koronavirüse yakalandı. Star Tv ekranlarında yayınlanan Kaderimin Oyunu dizisinde 'Mahir' karakterine hayat veren ünlü oyuncu sosyal medya hesabından bir video paylaştı. Apak videoda yaptığı açıklamada Covid-19 testinin pozitif çıktığını ve dizinin yeni bölümünün bu hafta yayınlanmayacağını duyurdu. Apak, kendisi ve ekip adına herkesten özür diledi.

Ünlü oyuncu koronavirüse yakalandı! - Resim : 1

"Aldığım tüm önlemlere rağmen bulaştı"

Apak paylaştığı videoda şu ifadelere yer verdi:

"Maalesef şu son dalgada ben de covid oldum, pozitifim. Karantina sürecindeyim. Tüm karantina sürecinde olan ya da sağlık sorunu yaşayan herkese de geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum. Aldığımız bütün önlemlere rağmen maalesef bulaştı. Çok kolay ve hızlı bulaşıyor. Lütfen dikkatli olun."

Sarp Apak, başrollerinde Akın Akınözü ve Öykü Karayel'in bulunduğu Kaderimin Oyunu dizisinin bu hafta yayınlamayacağına ise "Bu hafta yayınımız olmayacak. Kendi adıma ve ekibimin adına sizlerden özür diliyorum. Gelecek hafta görüşmek üzere" sözleriyle yer verdi.