Kadıköy Boğası Serhat Akın, Survivor’a neden katıldığını ilk kez açıkladı! Sadece tek bir gerekçesi var!

Fenerbahçe’nin eski futbolcusu Serhat Akın, İsmail Kartal ile ilgili yaptığı eleştirilerin ardından kendisine ‘Survivor Serhat’ denmesine değindi. Survivor’a katılma nedenini ilk kez anlatan Serhat Akın, “Ben Survivor’a çocuklarımın okul parasını çıkartabilmek için gittim. O yüzden bir insanı eleştirirken hepimiz dikkatli olmalıyız” dedi.

Kadıköy Boğası Serhat Akın, Survivor’a neden katıldığını ilk kez açıkladı! Sadece tek bir gerekçesi var!

Fenerbahçe’nin Kadıköy Boğası lakaplı eski futbolcusu Serhat Akın, geçtiğimiz günlerde YouTube platformundaki kanalında Fenerbahçe Teknik Direktörü İsmail Kartal’ı eleştirmişti. Sarı-lacivertli taraftarların kendisi hakkında yaptığı eleştirilerin yanı sıra ‘Survivor Serhat’ lakabını kullanmasına değinen Serhat Akın, yarışmaya neden katıldığını yıllar sonra açıkladı.

Kadıköy Boğası Serhat Akın, Survivor’a neden katıldığını ilk kez açıkladı! Sadece tek bir gerekçesi var! - Resim : 1

"ÇOCUKLARIMIN OKUL PARASINI ÇIKARTABİLMEK İÇİN GİTTİM"

Serhat Akın, Survivor’a katılma nedenini şu sözlerle anlattı:

“Bugüne kadar ilk kez söylüyorum. Fenerbahçeliler beni linç ederken bana ‘Survivor Serhat’ diyorlar. Ben niçin Survivor’a gittiğimi söyleyeyim. 42 yaşındayım, herkesin hayatında inişleri ve çıkışları olabilir. Benim 2 tane çocuğum var. Bütün hayatım onlar üzerine kurulu. Ben Survivor’a çocuklarımın okul parasını çıkartabilmek için gittim. O yüzden bir insanı eleştirirken hepimiz dikkatli olmalıyız.”

Kadıköy Boğası Serhat Akın, Survivor’a neden katıldığını ilk kez açıkladı! Sadece tek bir gerekçesi var! - Resim : 2

SERHAT AKIN NE ZAMAN SURVİVOR’A KATILDI?

Survivor 2017'ye ünlüler takımından katılan ve yarı finalde elenen Serhat Akın, "Survivor'a gittiğime çok pişmanım. Aileme çok zarar verdi" dedi.

Kadıköy Boğası Serhat Akın, Survivor’a neden katıldığını ilk kez açıkladı! Sadece tek bir gerekçesi var! - Resim : 3