Kadın, erkek arkadaşının cinsel organını bıçakla dilim dilim yaptı... Nedeni en az olay kadar ilginç

Geçtiğimiz günlerde bir kadın, erkek arkadaşının kendisinin özel görüntülerini yaymakla tehdit etmesi üzerine adamın cinsel organını kestiği iddia edildi.

Kadın, erkek arkadaşının cinsel organını bıçakla dilim dilim yaptı... Nedeni en az olay kadar ilginç

Endonezya'daki Sibolga, 25 Şubat tarihinde meydana geldiği öne sürülen olay herkesi şaşkına çevirdi. Kuzey Sumatra'daki bir otelde gerçekleşen olayda, 28 yaşındaki genç kadının, erkek arkadaşının kendisini cinsel içerikli görüntülerini yaymakla tehdit etmesi üzerine erkek arkadaşının penisini kestiği öne sürüldü. 

KENDİSİNİ REDDEDİNCE TEHDİTLER SAVURDU

Adı açıklanmayan 28 yaşındaki kadının, kendisiyle aynı yaşta olan erkek arkadaşıyla 7 aydır bir ilişki içinde olduğu ortaya çıktı. Bir otelde buluşmak için randevulaşan çift, otele geldiklerinde genç adam, kız arkadaşına cinsel birliktelik yaşamak için yaklaşınca kadın bu talebi reddetti. Bunun üzerine sinirlenen adamın, kadını tehdit etti. Özel görüntülerini yaymakla tehdit eden erkek arkadaşına saldıran kadın, adamın cinsel organını kesti. Yaşananların ardından olay yerine gelen polis, genç kadını kablo bağlarıyla gözaltına aldı ancak kadın henüz suçlanmadı. 

Kadın, erkek arkadaşının cinsel organını bıçakla dilim dilim yaptı... Nedeni en az olay kadar ilginç - Resim : 1

TARTIŞTIKLARINI DUYMADILAR 

Görgü tanıkları, 6 ayı aşkın süredir birlikte olan ikilinin tartıştığının duyulmadığını ancak genç adamın cinsel organının kesildikten sonra adamın acı dolu ulumalarını duyduklarını söylediler. Adamın, kan kaybından hastaneye kaldırıldığı ve şu anda yoğun bakımda olduğu öğrenildi.

YARDIM İÇİN BAĞIRDI

Otelde resepsiyonist olan Evi Wahyuni ​​Siregar, olay gerçekleşene kadar çiftin odasından herhangi bir ses gelmediğini söyledi. Kadının saldırıdan sonra kendisine yaklaştığını ve olay yerinde, kanlar içinde olan partneri için tıbbi yardım istediğini iddia etti.