Kadın köpeğini komşunun bahçesinde acı içinde kıvranırken gördü. 700 tanesinin aynı anda saldırdığı ortaya çıktı

Bahçede oyun oynadığı sırada, komşunun arı kovanını çıkarmaya çalışan köpek korkunç bir saldırıya uğradı. 700'den fazla arı sokmasına maruz kalan zavallı Rottweiler cinsi köpek, acilen hayvan hastanesine kaldırıldı. Ancak zavallı köpeğin ne yazık ki, tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadığı bildirildi.

Kadın köpeğini komşunun bahçesinde acı içinde kıvranırken gördü. 700 tanesinin aynı anda saldırdığı ortaya çıktı

Geçtiğimiz günlerde, Brittany ve Brian Engen'in 2 yaşındaki köpeği Chance, Lake Matthews bahçesinde dışarıda oynarken, komşularının bahçesindeki arı kovanı dikkatini çekti. Oraya doğru koşan köpek, ahşap çitin üzerine yerleştirilmiş büyük bir arı kovanını çıkarmaya çalıştı.

Kadın köpeğini komşunun bahçesinde acı içinde kıvranırken gördü. 700 tanesinin aynı anda saldırdığı ortaya çıktı - Resim : 1

TELAŞLI ARILAR TARAFINDAN SALDIRIYA UĞRADILAR 

Televizyon kanalına konuşan köpeğin sahibinin karısı, köpeğinin telaşlı arılar tarafından saldırıya uğradığını ve hemen üzerine uygun bir şeyler geçirip köpeğini kurtarmaya gittiğini söyledi. Baker'ın karısının köpeği güvenli bir yere geri getirdiği bildirildi. Baker, "Dışarı koşabildi ve köpeği garajımıza getirdi ve garaj kapısını kapattı. Saçında arılar vardı ve köpeğin üzerinde de arılar vardı, bu yüzden arıları etkisiz hale getirip hala orada olanları öldürebildi." dedi. 

Kadın köpeğini komşunun bahçesinde acı içinde kıvranırken gördü. 700 tanesinin aynı anda saldırdığı ortaya çıktı - Resim : 2

KÖPEĞİN DURUMU DAHA DA KÖTÜYE GİTTİ

Ancak Cumartesi günü, Chance daha da kötüye gitti ve Brian onu aceleyle veterinere götürdü. Engens, Pazartesi günü The Post'a yavrularının kan nakli yapıldıktan sonra öldüğünü doğruladı, ancak daha fazla yorum yapmaktan kaçındı. “O sevimli bir köpek. Hiçbir zaman saldırgan bir köpek olmadı. Ailemiz için son derece zor çünkü o ailemizin bir parçası." dedi.