Kadın memurun göğsüne dokunurken fotoğrafı çekilen gümrük müdüründen açıklama

Mersin Gümrük Müdürlüğü Kaçakçılık ve İstihbarat Şube Müdürü Cihan Çelik, kadın memurla uygunsuz fotoğraflarının ortaya çıkmasının ardından açıklamada bulundu. Çelik, "Bu kişi benim dini nikahlı eşim, o dönemde ilk eşimle boşanma aşamasındaydım" dedi.

Kadın memurun göğsüne dokunurken fotoğrafı çekilen gümrük müdüründen açıklama

Mersin Gümrük Müdürlüğü Kaçakçılık ve İstihbarat Şube Müdürü Cihan Çelik'in kurumda çalışan bir kadınla olan uygunsuz fotoğrafları büyük etki uyandırdı. Olayın büyümesinin ardından Çelik'ten konuyla ilgili açıklama geldi.

Kadın memurun göğsüne dokunurken fotoğrafı çekilen gümrük müdüründen açıklama - Resim : 1

"Senin çalışmanı kimse istemiyor"

Çelik, OdaTV'ye yaptığı açıklamada; "Asma-Kilit operasyonunda, asma kilit olduğu söylenen konteynırlarda güneş gözlüğü ve saat gibi malzemeler çıktı. Durumdan rahatsız olan kaçak malın sahibi, beni görevden aldırtmak istedi. Bana gelip 'Müdürüm senin burada çalışmanı ben de dâhil kimse istemiyor, seni görevden aldırmak için bakanlığa 100 bin dolar teklif ettik olmadı. Bundan sonra bel altı vuracağız' dedi" iddiasında bulundu.

Kadın memurun göğsüne dokunurken fotoğrafı çekilen gümrük müdüründen açıklama - Resim : 2

"Bu kişi benim dini nikahlı eşim"

Bu konuşmadan 3 hafta sonra söz konusu fotoğrafların servis edildiğini öne süren Çelik, "Bu kişi benim dini nikahlı eşim, o dönemde ilk eşimle boşanma aşamasındaydım" dedi.