Kadın muhabir canlı yayında haber anlatıyordu... Arkasından dev bir hayvan bir anda kadraja girdi. Kameraman uyaramadı bile

Kadın muhabir, çiftliği anımsatan bir yerde haber sunarken arkasından gelen dev hayvanı görünce şaşkına döndü. Kameramanın uyarmasına bile fırsat vermeyen hayvan, sakince muhabirin yanında durdu. Muhabir sakin duran ineği, biraz okşadı. İnek sevildikten saniyeler sonra ağır adımlarla kadrajdan çıktı. O sevimli anlar büyük ilgi çekti.

Bir inek, kadın muhabirin artan tarım arazisi fiyatlarının genç çiftçileri piyasadan nasıl çektiğini bildirdiği sırada canlı yayınına girdi. Olay yerindeki muhabir, Mills Hayes, kendi sosyal medya üzerinden paylaştığı görüntülerinde, "Bugün Iowa'daki bir çiftlikte canlı çekimim sırasında beklenmedik bir misafirim oldu" dedi.

Kadın muhabir canlı yayında haber anlatıyordu... Arkasından dev bir hayvan bir anda kadraja girdi. Kameraman uyaramadı bile - Resim : 1

BİR SÜRE MUHABİRİN YANINDA KALDI

Hayes, kahverengi bir inek tarafından yerinden oynatılmadan önceki çekimi sırasında, "Dünyanın soya fasulyesi ve mısır tedarikinin yüzde 80'inden fazlası—" dedi. Hayvan daha sonra, durum hakkında kıkırdarken ona birkaç evcil hayvan veren Hayes'in yanında kaldı. Hayes, "Ciddi olabilir miyim bilmiyorum." dedi. Video o zamandan beri 200.000'den fazla görüntülendi ve 6.660'tan fazla beğeni aldı.