Kadın öğretmenin yaptıkları ülkede infial yarattı. Kocası yokken eve öğrencisini alıp ilişkiye girmiş

ABD’de McKenna Kindred isimli eski bir öğretmenin, baştan çıkardığı 17 yaşındaki öğrencisini evine götürdüğü ortaya çıktı. Cinsel tacizle suçlanan kadın öğretmen istifa eden suçlamaları kabul ettiği, 5 yıl hapis cezasına çarptırılabileceği belirtildi.

Kadın öğretmenin yaptıkları ülkede infial yarattı. Kocası yokken eve öğrencisini alıp ilişkiye girmiş

Olay, Amerika Birleşik Devletleri'nin Washington kentindeki Central Valley Lisesi'nde meydana geldi. Aralık ayında 17 yaşındaki bir öğrenci, 24 yaşındaki öğretmen McKenna Kindred’in kocası evde yokken genç kadının evine gittiğini ve kendisini baştan çıkardığını söyledi.

Şikâyet sonrası evli olan öğretmen McKenna Kindred istifa ederken Washington kentindeki müfettişler olayla ilgili soruşturma başlattı.

Kadın öğretmenin yaptıkları ülkede infial yarattı. Kocası yokken eve öğrencisini alıp ilişkiye girmiş - Resim : 1

SINIF ARKADAŞLARI İHBARDA BULUNDU

Adı açıklanmayan 17 yaşındaki çocuğun sınıf arkadaşlarının, okul yetkililerine ihbarda bulunduğu söyleniyor.

Öğrencilerin okul yetkililerine Kindred ve sınıf arkadaşlarından birinin uygunsuz mesajlar paylaştığı bildirildi.

Kindred ayrıca sosyal medyada kendisini bir öğrenciyle cinsel ilişkiye girmekle suçlayan biri tarafından taciz edildiğini bildirmiş, ancak bunu yalanlamıştı.

MÜSTEHCEN FOTOĞRAFLAR YOLLAMIŞ

İsmi açıklanmayan öğrencinin annesi o zamandan beri memurlara, ilişkiyle ilgili endişelerini dile getirdi ve ikilinin Kindred'ın evinde yalnız kaldığını ve Instagram üzerinden müstehcen fotoğraflar paylaştığını söyledi.

Mahkeme belgeleri çift arasında cinsel eylemlere işaret eden bir dizi mesaj gösterse de görüntülere dair henüz bir kanıt bulunamadı.

Kadın öğretmenin yaptıkları ülkede infial yarattı. Kocası yokken eve öğrencisini alıp ilişkiye girmiş - Resim : 2

İSTİFA ETTİĞİ AÇIKLANDI

Polis soruşturmaları, adı açıklanmayan öğrencinin Kindred ile geçen yılın haziran ayından beri konuştuğunu iddia ederken, Central Valley Okul Bölgesi öğretmenin istifasını doğrulayan bir bildiri yayınladı.

Açıklamada şunlar kaydedildi:

"Öğretmene yöneltilen suçlamalarla ilgili endişeleri anlıyor ve anlıyoruz. Öğrenci güvenliği bizim en büyük önceliğimiz olduğundan, bu konuları çok ciddiye aldığımızı lütfen bilin. Bu, savcılığın hukuki konusudur. Söz konusu öğretmen istifasını sunmuştur."

Kadın öğretmenin yaptıkları ülkede infial yarattı. Kocası yokken eve öğrencisini alıp ilişkiye girmiş - Resim : 3

HAPİS CEZASI ALABİLİR

Kindred, 3 Mayıs'ta Spokane Yüksek Mahkemesi'ne çıkarılacak ve cinsel taciz suçundan beş yıl hapis cezasına çarptırılabilir.

Reşit olmayan biriyle ahlaka aykırı amaçlarla iletişim kurmaktan suçlu bulunursa, 364 gün daha hapis cezasıyla karşı karşıya kalacak.