Kadını hastane bahçesinde vurdu: Dehşet veren görüntüler ortaya çıktı

İstanbul'un Fatih ilçesinde dehşet veren bir olay meydana geldi. Dürdane Şemşek, tedavi olmak için Çapa Tıp Fakültesi Hastanesi’ne gitti. Şemşek’in erkek arkadaşı kılık değiştirip hastaneye silahla baskına gitti. Erkek arkadaşı Şemşek’e sağlık çalışanlarının gözü önünde kurşun yağdırdı. Ardından son kurşunla da hayatına son verdi. Hastane bahçesindeki o kanlı saldırının görüntüleri bugün ortaya çıktı.

3 çocuk annesi Dürdane Şemşek 4 haftadır Çapa Tıp Fakültesi Hastanesi’nde fizik tedavi görüyordu. Kız kardeşi de onu ziyarete gelmişti. Abla kardeş hava almak için bahçeye çıktı. İddiaya göre komşusu Ekrem Demircan ile gönül ilişkileri vardı. Demircan onu hastane bahçesinde beklemeye başladı. 

HASTANEDE KARDEŞİYLE HAYATININ ŞOKUNU YAŞADI

O sırada bastonuyla bahçeye çıkan Dürdane Şemşek ve kardeşi bahçede yürürken Demircan da peşlerine takıldı.  Şemşek bir ara kafasını çevirdi Demircan ile göz göze geldi. Talihsiz kadın içeri girecekken Ekrem Demircan yanına yaklaştı ve montunun cebinden tabancasını çıkartıp namlusunu Şemşek’e dayadı.

DURUMUNUN AĞIR OLDUĞU ÖĞRENİLDİ

Dürdane Şemşek ne olduğunu anlayamadan kaçmaya çalıştı ama Demircan’dan kurtulamadı. Demircan, tetiğe bastı talihsiz kadın olduğu yerde yere yığıldı. İkisi de ağır yaralı olarak hastaneye kaldırıldı. Ekrem Demircan doktorların tüm çabasına rağmen kurtarılamadı. Dürdane Şemşek’in durumunun ise ağır olduğu öğrenildi.