Kadının çantasından yılanlar fışkırdı. Görevliler say say bitiremedi

Kadın, Kuala Lumpur'dan gelişinde gümrük departmanı tarafından tutuklandı. Havaalanında çekilen videoyu görenler şaşkına döndü. Haberlere konu olan ilginç olayda, yolculuk için havaalanına gelen kadının çantası kontrol edildiğinde korkunç gerçek ortaya çıktı. Kadının çantasında kıyafet ve makyaj ürünleri değil, 22 farklı türden yılan ve bir bukalemun vardı.

Hindistan'daki Chennai havaalanında bir kadın yolcunun çantasından en az 22 farklı türden yılan ve bir Bukalemun bulundu. Yolcu Cuma günü Malezya'dan geldiği belirlendi. Havaalanından çekilen bir videoda, yetkililerin yılanı uzun bir çubuk kullanarak çıkardığı, bazılarının ise yerdeki kasalardan kıvrandığı görüldü.

Kadının çantasından yılanlar fışkırdı. Görevliler say say bitiremedi - Resim : 1

YASALARA AYKIRI

Çantasından sayısız yılan çıkan kadın, Kuala Lumpur'dan gelişinde gümrük departmanı tarafından tutuklandı. Chennai Gümrükleri, "28.04.23 tarihinde, AK13 sefer sayılı uçuşla Kuala Lumpur'dan gelen bir kadın yolcu Gümrük tarafından durduruldu. Kayıtlı bagajında ​​yapılan incelemede, Gümrük Yasası uyarınca çeşitli türlerde 22 Yılan ve bir Bukalemun bulundu ve ele geçirildi, 1962 r/w Vahşi Yaşamı Koruma yasası, 1972," diye tweet attı.

Kadının çantasından yılanlar fışkırdı. Görevliler say say bitiremedi - Resim : 2

GEÇTİĞİMİZ AYLARDA DA BENZER OLAY MEYDANA GELDİ

Yetkililer, Ocak ayının başlarında benzer bir olayda, Chennai Havaalanı Gümrük departmanı tarafından 45 top piton, üç marmoset, üç yıldızlı kaplumbağa ve sekiz mısır yılanının ele geçirildiğini söyledi. Gümrük yetkilisine göre, 11 Ocak'ta Bangkok'tan gelen bir yolcunun bagaj teslim kemerinin yanında bulunan sahipsiz iki çantanın incelenmesinin ardından 45 top piton, üç ipek maymunu, üç yıldızlı kaplumbağa ve sekiz mısır yılanı ele geçirildi.