Kadının elindeki köpek bir anda kaçmaya başladı. Önce ne olduğunu anlamadı, sonra arkasına bakınca onu gördü

Köpeğini gezintiye çıkartan kadın bir anda ne olduğunu anlayamadı. Tasmasını çekiştiren köpek hem kaçmaya hem de sahibini peşinden sürüklemeye başladı. Kadın can havliyle arkasını dönüp karanlık sokağa bakında onu gördü ve koşmaya başladı.

Sosyal medyada paylaşılan bir güvenlik kamerası görüntüsü izleyenleri dehşete düşürdü. Köpeğini akşam gezintisine çıkartan genç kadın sakin sakin sokakta yürürken köpeğinin bir anda çılgınlar gibi koşmaya başlamasına anlam veremedi.

İKİSİ BİRDEN KOŞMAYA BAŞLADI

Video kaydında görülene göre sokaklambasının altında sakin sakin yürüyen köpek ve sahibi korkudan neredeyse akıllarını yitirecekti. Köpek yürüyüşü sırasında arkadan duyduğu sesle kafasını çevirip karanlık sokağpa baktı. Aynı dakika hiç nefes almadan öne doğru koşmaya ve sahibini de sürüklemeye başladı.

KARANLIK SOKAKTAN FIRLADI

Ne olduğunu, köpeğinin neden böyle davrandığını anlamayan kadın, köpeğinin baktığı karanlık sokağa kafasını çevirdi. O dakika buz kesilen vücuduna rağman önüne dönüp son surat koşmaya başladı. Çünkü arkalarında siyah kürküyle onları kovalayan bir ayı vardı.