Kadının yüzükle çektiği evlilik videosu internette viral oldu... Herkes bunu izliyor

Tektaşı parmağına taktıktan sonra evlilik hayatının özetiyle ilgili esprili bir video paylaşan genç kadın, sosyal medyada gündem oldu. Ev işlerinin, yoruculuğu ve ev işlerinden dolayı zaman kalmamasından dolayı kadınların bakımlı olmaya zaman bulamadıklarına gönderme yapan videoya beğeni ve yorum yağdı.

Pek çok genç kadının hayalini kurduğu tek taş yüzüğü eline alan kadın, paylaştığı videoda tektaşı parmağına taktıktan sonra evlilik hayatına ilişkin düşüncelerinin bir özetini anlatıyor. Kadınların sürekli ev işi yaptığını ve bu nedenle güzel giyinip makyaj ve saçlarını yapmaya vait bulamadıklarını espri bir dille anlatıyor. 

ÇÖPE ATTI

Videoda, yüzüğü parmağına takıp çıkaran kadın, her yüzüğü taktığında evlilik hayatından bir kesit görüyormuş gibi kurgulanan videoda, en sonunda böyle bir hayatı tercih etmeyeceğine karar vererek yüzüğü çöp kutusuna atıyor. Sosyal medya kullanıcılarından özellikle de kadınlardan yorum yağmuru gelen paylaşıma bazı kadınlar, "Ya siz temizlik yapmak için evlenmeyi mi bekliyorsunuz", "8 senedir her işi paylaşarak yapıyoruz bence sadece kadının sorumluluğu değil bunlar" şeklinde yorumlarda bulundu.